Koningin Máxima in gesprek met Tooske in Shownieuws-special 'Samen tegen Schulden'

Koningin Máxima in gesprek met Tooske in Shownieuws-special 'Samen tegen Schulden'

Donderdag 21 december 2023 om 09:48

Een zorgwekkend aantal van ruim 700.000 huishoudens in Nederland heeft te maken met problematische schulden. Dit jaar bestaat stichting SchuldenlabNL met als erevoorzitter Koningin Máxima. Deze stichting houdt zich bezig met het oplossen én voorkomen van schuldproblemen.

Koningin Máxima
In het kader van dit jubileum volgde Shownieuws een jaar lang de activiteiten van Koningin Máxima voor SchuldenlabNL. De special heeft onder meer als doel de schaamte weg te nemen bij mensen met schulden. Vanaf vandaag mag Tooske bekend maken dat zij in het geheim onze koningin heeft mogen interviewen en kan zij in Shownieuws ook een fragment laten zien.

<em>Koningin Máxima</em> in gesprek met Tooske in <em>Shownieuws</em>-special 'Samen tegen Schulden' Een zorgwekkend aantal van ruim 700.000 huishoudens in Nederland heeft te maken met problematische schulden. Dit jaar bestaat stichting SchuldenlabNL met als erevoorzitter Koningin Máxima. Deze stichting houdt zich bezig met het oplossen én voorkomen van schuldproblemen. Koningin MáximaIn het kader van dit jubileum volgde Shownieuws een jaar lang de activiteiten van Koningin Máxima voor SchuldenlabNL. De special heeft onder meer als doel de schaamte weg te nemen bij mensen met schulden. Vanaf vandaag mag Tooske bekend maken dat zij in het geheim onze koningin heeft mogen interviewen en kan zij in Shownieuws ook een fragment laten zien. Bekijk ook Geen programma meer voorlopig voor tv-duo Nick en Simon (Shownieuws) Bekijk deze video » Hereniging Jaimie Vaes en Lil Kleine? Tooske WIL het niet geloven (Shownieuws) Bekijk deze video » Zien! Oeuvre overleden Linda van Dyck in vogelvlucht in Shownieuws Bekijk deze video »
Royals :

Actuele video's

Meer actuele video's