Nieuw seizoen De Oranjewinter start maandag bij SBS6 met Hélène Hendriks

Nieuw seizoen De Oranjewinter start maandag bij SBS6 met Hélène Hendriks
Talkshow deze keer zonder VI-trio

Kijktip :

Vanaf maandag 1 januari kun je bij SBS6 kijken naar een nieuw seizoen van De Oranjewinter. Dit programma wordt uitgezonden terwijl de heren van Vandaag Inside even vakantie vieren.

De Oranjewinter gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Zonder VI-trio
Vorig jaar werd De Oranjewinter nog gepresenteerd door Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp, maar nu wordt het programma gedragen door Hélène Hendriks. Zij ontvangt dagelijks gasten in de studio om te praten over sport, maar ook over de actualiteiten.

Succes De Oranjezomer
Een half jaar geleden presenteerde Hendriks al dagelijks De Oranjezomer. Deze show bezorgde Hendriks heel wat succes. Niet alleen wist ze veel kijkers te bereiken, ze won ook de Televizier-Ring voor beste presentator. Daarnaast was De Oranjezomer ook genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring, die uiteindelijk naar Oogappels ging. Kan de winterse versie het succes van De Oranjezomer evenaren?

Het nieuwe seizoen van De Oranjewinter is vanaf maandag 1 januari elke werkdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's