Hélène Hendriks: 'Dit ben ik vergeten te zeggen tijdens mijn Televizier-Ring-speech' (video)

Hélène Hendriks: 'Dit ben ik vergeten te zeggen tijdens mijn Televizier-Ring-speech' (video)

Friday 13 October 2023 om 08:25

Hélène Hendriks en Noa Vahle zijn werkelijk dolblij met hun Gouden Televizier-Ring Awards, zo vertellen ze direct na afloop van het gala aan Vandaag Inside: 'Ik ging helemaal door de grond toen ik daar moest staan maar echt fantastisch. Ik had het echt echt echt niet verwacht', aldus die laatste.

'Vergeten te zeggen'
Hendriks vindt het vooral heel lief van de kijkers: 'Dat mensen de moeite nemen om te stemmen. Wij zijn er echt superblij mee.' Ze geeft echter wel aan dat ze iets vergeten te zeggen is tijdens haar speech. Wat dat was zie je hieronder:

Hélène Hendriks: 'Dit ben ik vergeten te zeggen tijdens mijn <em>Televizier-Ring-speech</em>' (video) Hélène Hendriks en Noa Vahle zijn werkelijk dolblij met hun Gouden Televizier-Ring Awards, zo vertellen ze direct na afloop van het gala aan Vandaag Inside: 'Ik ging helemaal door de grond toen ik daar moest staan maar echt fantastisch. Ik had het echt echt echt niet verwacht', aldus die laatste. 'Vergeten te zeggen'Hendriks vindt het vooral heel lief van de kijkers: 'Dat mensen de moeite nemen om te stemmen. Wij zijn er echt superblij mee.' Ze geeft echter wel aan dat ze iets vergeten te zeggen is tijdens haar speech. Wat dat was zie je hieronder: Bekijk ook Noa Vahle wint Televizier Talent Award: 'Bedankt VI-heren!' (video) Bekijk deze video » Hélène Hendriks wint Gouden Televizier-Ster Presentator (video) Bekijk deze video » Heren Vandaag Inside over Televizier Talent-Award Noa Vahle: 'Ze veranderde van meisje in vrouw' Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's