Nieuw seizoen Married at First Sight start dinsdag 16 januari op RTL 4

Nieuw seizoen Married at First Sight start dinsdag 16 januari op RTL 4
Eerste date bij het altaar

Kijktip :

Fans van Married at First Sight opgelet, want vanaf dinsdag 16 januari kun je kijken naar de aftrap van een nieuw seizoen van de bijzondere datingshow. In het programma stappen onbekenden die aan elkaar zijn gekoppeld door experts in het huwelijksbootje.

Married At First Sight gemist? Kijk alle afleveringen terug bij Gids.tv.

Eerste koppels
In deze eerste aflevering is te zien dat de 33-jarige Malou en de veertigjarige Sarath volgens de experts een 'match made in heaven' zijn. Is het liefde op het eerste gezicht? Ook de 31-jarige Jantine en 29-jarige Jeppe krijgen het grote nieuws van Carlo: zij gaan trouwen. Met hun dierbaren bereiden ze zich voor op de grote dag en winkelen ze voor hun trouwkleding.

Wetenschappelijke match
Onder leiding van presentator Carlo Boszhard durven weer verschillende vrijgezelle mannen en vrouwen het aan om met een onbekende te trouwen. Gematcht op basis van wetenschappelijk onderzoek gaan ze een wettelijk huwelijk aan met iemand die ze nog nooit hebben gezien. Ze gaan met elkaar op huwelijksreis en leren elkaar na de bruiloft pas echt een beetje kennen. Aan het einde van dit avontuur is het de grote vraag of ze getrouwd willen blijven, of gaan ze toch scheiden?

Married at First Sight is vanaf dinsdag 16 januari elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's