Dinsdag in Married at First Sight: Carlo overvalt de 33-jarige Malou

Dinsdag in Married at First Sight: Carlo overvalt de 33-jarige Malou

Dinsdag 16 januari om 12:43

Vanavond start het nieuwe seizoen van Married at First Sight en dus ging cupido Carlo Boszhard weer op pad om de gelukkige bruiden en bruidegommen het goede nieuws van hun deelname te vertellen. De 33-jarige Malou is een van hen en die kon werkelijk niet geloven dat ze uitverkoren is: 'Nee... echt? Loop niet te lullen met me.'

Bekijk het fragment van Married at First Sight hieronder

Dinsdag in <em>Married at First Sight</em>: Carlo overvalt de 33-jarige Malou Vanavond start het nieuwe seizoen van Married at First Sight en dus ging cupido Carlo Boszhard weer op pad om de gelukkige bruiden en bruidegommen het goede nieuws van hun deelname te vertellen. De 33-jarige Malou is een van hen en die kon werkelijk niet geloven dat ze uitverkoren is: 'Nee... echt? Loop niet te lullen met me.' Bekijk het fragment van Married at First Sight hieronder Married at First Sight is vanaf dinsdag 16 januari elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: dit zijn de nieuwe koppels van Married at First Sight (video) Bekijk deze video » 'Katfight' Dilan Yeşilgöz en Katja Schuurman: 'Minister wordt even in een hoek gezet' Bekijk deze video » Lief! Toon en Lia doen een 'schuifeltje' in Lang Leve de Liefde Bekijk deze video »
TV :
Dinsdag in Married at First Sight: Carlo overvalt de 33-jarige Malou

Married at First Sight is vanaf dinsdag 16 januari elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's