Nieuw op NPO Plus: deze films en series zijn in februari 2024 te streamen

Nieuw op NPO Plus: deze films en series zijn in februari 2024 te streamen
Met onder meer Het verhaal van Nederland

Film :

De tweede maand van het jaar is in heel veel gevallen nog steeds koud, dus zal het dekentje nog steeds op de bank liggen en de televisie ook wat vaker aan staan dan in de zomermaanden. Tijd dus om nieuwe films en series te ontdekken. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in februari 2024.

4 kijktips van Gids.tv

Het verhaal van Nederland - Oranje-Nassau (31 januari)

NPO Plus (serie, première)

Daan Schuurmans in 'Het verhaal van Nederland - Oranje Nassau'. Bron: AVROTROS
In de serie reizen we langs de vele hoogte- en dieptepunten uit de geschiedenis van de familie Oranje-Nassau, met historische gebeurtenissen die tot leven komen door middel van spectaculaire dramascènes en locatiebezoeken. Verteller Daan Schuurmans bezoekt elke plek van betekenis en duikt soms midden in het drama op. Uiteraard zijn er ook deskundigen van de partij, die meest recente inzichten delen en geen zwarte bladzijde onbesproken laten. Bekijk hier waar je Het verhaal van Nederland kunt streamen.

Flikken Maastricht, S18 (2 februari)

NPO Plus (serie, première)

De cast van de serie 'Flikken Maastricht'. Bron: AVROTROS
De cliffhanger van de finale van het zeventiende seizoen ging over de broer van Eva, Maurice. Hij werd geraakt door kogels die ogenschijnlijk uit het wapen van Eva's collega Floris Wolfs lijken te komen. Gaat Eva dat Wolfs vergeven? Dat zal het tweede seizoen moeten uitwijzen. Lees hier waar je Flikken Maastricht kunt kijken.

De nieuwe aflevering van Flikken Maastricht is wekelijks vooruit te kijken.

Ridley (3 februari)

NPO Plus (serie, bingen)

Detective Ridley is een aimabele, gepensioneerde detective, die als adviseur bij een moordzaak wordt betrokken door zijn protégée bij de politie. Het trekt Ridley uit zijn kluizenaarsbestaan vol verdriet over zijn vrouw en dochter, die bij een aangestoken brand zijn vermoord. Een dader zit vast. Bekijk hier waar je vanaf 3 februari Ridley kunt streamen.

Dreaming Whilst Black (13 februari)

NPO Plus (serie, bingen)

Bron: Showtime
Kwabena is een aspirant-filmmaker die vastzit in zijn baan bij een uitzendbureau. Maar als hij de kans krijgt om te doen waar hij altijd al van gedroomd heeft, is hij dan dapper genoeg om die droom na te jagen? Bekijk hier waar je vanaf 13 februari Dreaming Whilst Black kunt streamen.

Verder op NPO Plus

  • Orphan Black: Echoes (15 februari, film) Lucy leidt een vredig leven op het platteland met haar vriend en zijn dochter, al heeft ze regelmatig nachtmerries over haar mysterieuze verleden. Als ze op een dag wordt opgespoord door een gewelddadige man, vlucht ze naar de stad, in de hoop daar meer informatie te vinden over haar identiteit. Kijk ook de trailer.

Gids.tv geeft je regelmatig de beste tips over welke films en series je kunt kijken op alle streamingdiensten. Bekijk alle overzichten van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's