Bekijk de trailer van Het verhaal van Nederland - Oranje Nassau, vanaf 31 januari op NPO 1

Bekijk de trailer van Het verhaal van Nederland - Oranje Nassau, vanaf 31 januari op NPO 1

Duik in de historie van het Koninklijk Huis in Het verhaal van Nederland - Oranje Nassau. De serie begint bij de eerste familieleden van Oranje Nassau en volgt de geschiedenis tot aan onze huidige koning Willem-Alexander. Opnieuw zal Daan Schuurmans de vertelling voor zijn rekening nemen.

Bekijk de trailer van Het verhaal van Nederland - Oranje Nassau hieronder.

Het verhaal van Nederland - Oranje Nassau is vanaf woensdag 31 januari wekelijks rond 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Het verhaal van Nederland terugkijken bij Gids.tv.

Bekijk de trailer van <em>Het verhaal van Nederland - Oranje Nassau</em>, vanaf 31 januari op NPO 1 Duik in de historie van het Koninklijk Huis in Het verhaal van Nederland - Oranje Nassau. De serie begint bij de eerste familieleden van Oranje Nassau en volgt de geschiedenis tot aan onze huidige koning Willem-Alexander. Opnieuw zal Daan Schuurmans de vertelling voor zijn rekening nemen. Bekijk de trailer van Het verhaal van Nederland - Oranje Nassau hieronder. Het verhaal van Nederland - Oranje Nassau is vanaf woensdag 31 januari wekelijks rond 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Het verhaal van Nederland terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Met het mes op tafel: Herman van der Zandt geeft stokje door aan Sjoerd van Ramshorst Bekijk deze video » De slimste mens: Akwasi maakte Bijlmerramp als kind van dichtbij mee maar is 'ok' Bekijk deze video » Zien: bekijk de leader van Wie is de Mol? 2024 (video) Bekijk deze video » Job Knoester ziek van nieuws over Khalid Kasem: 'Hartstikke fout' (video) Bekijk deze video » Nieuw seizoen Nachtdieren: Raven van Dorst over de mooie verhalen van komend seizoen! Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk de trailer van Het verhaal van Nederland - Oranje Nassau, vanaf 31 januari op NPO 1

Actuele video's

Meer actuele video's