Meer dan verwacht start maandag op NPO 1: realityserie over meerlinggezinnen

Meer dan verwacht start maandag op NPO 1: realityserie over meerlinggezinnen
Hoe regelt alleenstaande moeder alles voor haar drieling?

Kijktip :

Vanaf maandag 15 januari kun je bij NPO 1 kijken naar een gloednieuwe realityserie: Meer dan verwacht. De naam verraadt het al een beetje, de serie volgt gezinnen die een meerling hebben verwelkomd of verwachten.

Meer dan verwacht gemist? Kijk elke aflevering terug bij Gids.tv.

Alleenstaande moeder met drieling
In de eerste aflevering zien we bijvoorbeeld hoe alleenstaande moeder Tatiana het allemaal regelt. Hope, Faith en Charity, de drieling van Tatiana, gaan voor het eerst naar de kinderopvang. Dat gaat niet zonder slag of stoot. Carlo en Fahishta slapen om en om in de woonkamer om voor de twee maanden oude drieling Naila, Justice en Joah te zorgen. Hun leven staat in het teken van flesjes, luiers en slaaptekort.

Conditie- en geduldtraining
Mieke is twee maanden zwanger van een drieling. Er moet veel geregeld en gekocht worden, dus ze gaat naar de negenmaandenbeurs. Nicole haalt haar drie meiden op van het dagverblijf. Vader Kevin werkt thuis en luncht gezellig mee. 's Middags rennen Ivy, Nova en Mae met Nicole door de speeltuin: een conditie- en geduldtraining voor Nicole.

Meer dan verwacht is vanaf maandag 15 januari elke werkdag om 19.05 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Meer dan verwacht terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's