Zien: deze Echte meisjes in de jungle-ster maakt bekend dat ze zwanger is

Zien: deze Echte meisjes in de jungle-ster maakt bekend dat ze zwanger is

Donderdag 4 januari om 12:36

Het nieuwe jaar is gelijk goed begonnen met een mooie aankondiging in de wereld van realitysterren. Kelly Heruer, bekend van Echte meisjes in de jungle, laat namelijk weten dat ze in verwachting is van haar tweede kindje. In een video laat ze zien hoe dolblij zij en haar geliefde Jethro (bekend van De Bachelor) zijn met de komst van hun kleine spruit.

Bekijk de Shownieuws-video met de social media-beelden van Kelly en Jethro hieronder. Je kan de beste fragmenten van Echte meisjes in de jungle terugkijken bij Gids.tv.

Zien: deze <em>Echte meisjes in de jungle</em>-ster maakt bekend dat ze zwanger is Het nieuwe jaar is gelijk goed begonnen met een mooie aankondiging in de wereld van realitysterren. Kelly Heruer, bekend van Echte meisjes in de jungle, laat namelijk weten dat ze in verwachting is van haar tweede kindje. In een video laat ze zien hoe dolblij zij en haar geliefde Jethro (bekend van De Bachelor) zijn met de komst van hun kleine spruit. Bekijk de Shownieuws-video met de social media-beelden van Kelly en Jethro hieronder. Je kan de beste fragmenten van Echte meisjes in de jungle terugkijken bij Gids.tv. Drama in aantocht: Esmee Ipema doet tóch mee aan nieuw seizoen Echte Meisjes in de Jungle Bekijk deze video » Nieuwe seizoen Echte Meisjes in de Jungle: Louisa betitelt Famke Louise als 'grootste slang' Bekijk deze video » Bekijk hier de eerste beelden van het nieuwe seizoen van Echte Meisjes in de Jungle Bekijk deze video »
Entertainment :

Actuele video's

Meer actuele video's