Nieuw op Disney+: deze films en series kun je streamen in februari 2024

Nieuw op Disney+: deze films en series kun je streamen in februari 2024
Met onder meer The Marvels

Film :

De tweede maand van het jaar is in heel veel gevallen nog steeds koud, dus zal het dekentje nog steeds op de bank liggen en de televisie ook wat vaker aan staan dan in de zomermaanden. Tijd dus om nieuwe films en series te ontdekken. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in februari 2024.

4 kijktips van Gids.tv

The Marvels (7 februari)

Disney+ (film)

Brie Larson als Carol Danvers in 'The Marvels'. Bron: Disney
Carol Danvers, beter bekend als Captain Marvel, heeft haar naam heroverd tegen de Kree en wraak genomen op de Supreme Intelligence. Het universum is nu echter gedestabiliseerd en dat heeft grote gevolgen. Carol wordt naar een wormgat gestuurd dat verband houdt met de Kree. Om het universum te redden zal ze haar krachten moeten bundelen met haar nichtje Monica Rambeau en Kamala Khan, ook bekend als Ms. Marvel. Lees ook waar je The Marvels kunt kijken.

Lees ook onze review van The Marvels, die wij beoordelen met ★★★½.

Suncoast (9 februari)

Disney+ (film)

Laura Linney en Woody Harrelson in 'Suncoast'. Bron: Disney
In het jaar 2005 in Florida zit de tiener Doris in een moeilijke thuissituatie. Samen met haar moeder zorgt ze voor haar broer die ze naar een gespecialiseerde instelling moet brengen. Daar aangekomen sluit ze vriendschap met een excentrieke activist. Dit alles gebeurt te midden van betogingen omtrent een bijzonder medisch dossier. Door deze ervaring proeft Doris voor de eerste keer van haar vrijheid. Lees hier waar je Suncoast kunt kijken.

The Bad Batch, S3 (21 februari)

Disney+ (serie, première)

De serie volgt de avonturen van een groepje experimentele kloonsoldaten die elk over een uniek talent beschikken en een nieuw levensdoel proberen te vinden na Order 66. Lees ook waar je The Bad Batch kunt kijken.

Na de première van de serie (die bestaat uit drie afleveringen) volgen wekelijks nieuwe afleveringen, tot aan de seizoensfinale op 1 mei.

Shôgun (27 februari)

Disney+ (serie, première)

Key art van 'Shogun'. Bron: Disney
17e eeuw, Japan. Daar groeit de schipbreukeling van de Britse zeeman John Blackthorne op van buitenstaander tot samoerai, terwijl hij wordt gebruikt als pion in de grote strijd van de Japanse leider Toranaga om de top van de heersende keten te bereiken. Lees hier waar je Shogun kunt kijken.

Na de première van de serie (die bestaat uit twee afleveringen) volgen wekelijks nieuwe afleveringen, tot aan de seizoensfinale op 28 april.

Verder op Disney+

  • Choir (31 januari, serie, bingen) Door de ogen van het Detroit Jeugdkoor (DYC) ervaren we de hoogte- en dieptepunten van het leven en opgroeien in Detroit en zien we hoe zij moeten navigeren tussen de uitdagingen en het balanceren tussen familie, school en atletiek, terwijl ze hun dromen najagen om hun talenten naar het volgende niveau te brengen en op te treden op een van 's werelds grootste podia. Kijk ook de trailer.

Gids.tv geeft je regelmatig de beste tips over welke films en series je kunt kijken op alle streamingdiensten. Bekijk alle overzichten van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's