Nieuw seizoen De Alleskunner is vanaf zaterdag te zien op SBS6

Nieuw seizoen De Alleskunner is vanaf zaterdag te zien op SBS6
Wie kan onderbroek in wasmand slingeren met z’n voet?

Kijktip :

Zaterdag 27 januari gaat een nieuw seizoen van De Alleskunner van start. De naam verraadt het al, in dit programma moeten de kandidaten de meest uiteenlopende opdrachten uitvoeren om de titel in de wacht te slepen.

De Alleskunner gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

99 spellen
Elke aflevering staan er tien spellen op het programma, waarbij degene die als laatste eindigt telkens afvalt. Het begint met maar liefst honderd spelers die de strijd met elkaar aangaan. Zij doen uiteindelijk dus 99 spellen zodat er uiteindelijk een echte alleskunner overblijft. Er is ook een VIPS-versie waaraan bekende Nederlanders meedoen.

Zoetjes uit dispenser schudden
De kandidaten moeten zo snel mogelijk alle zoetjes uit een zoetjesdispenser zien te schudden, pizzadozen vouwen en een onderbroek in een wasmand slingeren met hun voet. Ogenschijnlijk simpel, maar onder de druk om niet als laatste te eindigen, zorgen deze opdrachten voor grote stress. Want niemand van de honderd deelnemers wil al in de eerste aflevering naar huis.

Het nieuwe seizoen van De Alleskunner is vanaf zaterdag 27 januari wekelijks om 21.35 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Alleskunner terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's