Serious Christmas: waarom leent Trijntje Oosterhuis zich voor deze afgang?

Serious Christmas: waarom leent Trijntje Oosterhuis zich voor deze afgang?

Serious Christmas, de kerstshow van Powned waarin een aantal B-sterren (enkele uitzonderingen daargelaten) achterlijke opdrachten a la De Alleskunner uitvoeren lijkt het failliet van de Nederlandse tv. Zowel bij Van Roosmalen & Groenteman als bij Vandaag Inside werd het programma maandagavond dan ook tot de enkels toe afgezaagd.

Waarom?
De grote vraag is natuurlijk: waarom lenen mensen als Trijntje Oosterhuis en Maik de Boer zich hiervoor? Duizend euro per dag, dat zou deze afgang ze opleveren. Maar is dat het waard? Om naast bijvoorbeeld Louisa Janssen en Ferry Doedens te liggen terwijl die op nogal banale wijze een ijsbol laten smelten. Veel erger kan het toch niet worden...

Bekijk de 'heftige' beelden uit Serious Christmas hieronder

@maikdeboer0 Serious Christmas……….. #sc23 #christmas #gameshow #tv ♬ origineel geluid - maikdeboer

Serious Christmas: waarom leent <em>Trijntje Oosterhuis</em> zich voor deze afgang? Serious Christmas, de kerstshow van Powned waarin een aantal B-sterren (enkele uitzonderingen daargelaten) achterlijke opdrachten a la De Alleskunner uitvoeren lijkt het failliet van de Nederlandse tv. Zowel bij Van Roosmalen & Groenteman als bij Vandaag Inside werd het programma maandagavond dan ook tot de enkels toe afgezaagd. Waarom?De grote vraag is natuurlijk: waarom lenen mensen als Trijntje Oosterhuis en Maik de Boer zich hiervoor? Duizend euro per dag, dat zou deze afgang ze opleveren. Maar is dat het waard? Om naast bijvoorbeeld Louisa Janssen en Ferry Doedens te liggen terwijl die op nogal banale wijze een ijsbol laten smelten. Veel erger kan het toch niet worden... Bekijk de 'heftige' beelden uit Serious Christmas hieronder @maikdeboer0 Serious Christmas……….. #sc23 #christmas #gameshow #tv ♬ origineel geluid - maikdeboer Bekijk ook Maik de Boer sneert naar Sheila de Vries: 'Zo lelijk als mensen dat zeggen' (Shownieuws) Bekijk deze video » 'Zo zien Patty Brard en Johan Derksen eruit als ze oud zijn' Bekijk deze video »
TV :
Serious Christmas: waarom leent Trijntje Oosterhuis zich voor deze afgang?

Actuele video's

Meer actuele video's