Nieuw programma Groenteman op zondag start 28 januari op NPO 2

Nieuw programma Groenteman op zondag start 28 januari op NPO 2
Gijs Groenteman maakt cultureel programma

Kijktip :

Zondag gaat op NPO 2 het nieuwe programma Groenteman op zondag van start. Gijs Groenteman bespreekt met de kijkers wat er allemaal te doen en te zien is op het gebied van cultuur.

Groenteman op zondag gemist? Kijk iedere aflevering terug via Gids.tv.

TV-uitstapje zonder Marcel van Roosmalen
Gijs Groenteman, die even een tv-uitstapje maakt zonder Marcel van Roosmalen, neemt de kijker mee door het culturele aanbod in Nederland. Wat zijn de leukste concerten van de week? Waar in de buurt is een mooie tentoonstelling te zien? En: in welk theater kun je terecht als je geen idee hebt naar welke voorstelling je moet gaan?

Ook optredens en muziek
Groenteman op zondag focust op de meest uiteenlopende onderwerpen: opera en spoken word, theater en streetart, dans, musicals, literaire festivals, museumkunst en film... Nieuwe makers, oude rotten, fris talent, doorgewinterde podiumdieren - ze komen langs om te vertellen over wat ze gemaakt hebben. In de Lichtfabriek in Haarlem praat hij wekelijks met verschillende makers van wie hij alles wil weten. En naast de gesprekken is er natuurlijk ook alle ruimte voor optredens en muziek.

Groenteman op zondag is vanaf zondag 28 januari iedere week om 19.25 uur te zien op NPO 2. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Groenteman op zondag terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's