Nieuw seizoen Ik vertrek is vanaf dinsdag 30 januari te zien op NPO 1

Nieuw seizoen Ik vertrek is vanaf dinsdag 30 januari te zien op NPO 1
Yvonne en Ulrich starten spiritueel oord in Spanje

Kijktip :

Dinsdag 30 januari is de aftrap van een gloednieuwe reeks van het populaire Ik vertrek. In het programma besluiten Nederlanders ons land achter zich te laten om in een ander land een nieuw leven op te bouwen.

Ik vertrek gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Van somber Nederland naar zonnig Spanje
Eigenlijk zien we in bijna alle afleveringen hoe de emigranten vol goede moed en met mooie dromen naar het buitenland vertrekken. Maar vanwege geldgebrek, de taalbarrière of tegenslagen met een woning is het toch allemaal wat lastiger dan van tevoren gedacht. In deze eerste aflevering van het nieuwe seizoen gaan Yvonne (50) en Ulrich (62) vanwege het sombere weer in Nederland naar Spanje verhuizen.

Logeren bij Yvonne's ex
Yvonne en Ulrich hebben het plan om in Spanje een spiritueel oord te creëren. Een plek waar je naartoe kunt om tot jezelf te komen, met een voedselbos, massages, ontgiftingskuren en vaginale stoombaden. Noodgedwongen logeert het stel een aantal maanden bij Yvonne's ex en zorgt de riolering voor problemen. Terwijl de riolering wordt afgemaakt, zitten de gasten voor de eerste retraite al in het vliegtuig naar Spanje.

Het nieuwe seizoen van Ik vertrek is vanaf dinsdag 30 januari wekelijks rond 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Ik vertrek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's