Realityserie Een huis vol emigreert vanaf vrijdag 2 februari te zien op NPO 1

Realityserie Een huis vol emigreert vanaf vrijdag 2 februari te zien op NPO 1
Familie Jelies en Kraan met grote gezin naar het buitenland

Kijktip :

Fans van Een huis vol zitten vanaf vrijdag 2 februari goed bij NPO 1. Hier kun je kijken naar een nieuwe editie van de serie met de naam Een huis vol emigreert, waarin de familie Jelies en de familie Kraan naar het buitenland vertrekken.

Een huis vol emigreert gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

De familie Jelies gaat naar Spanje
Het is altijd al een grote droom van Johan en Janneke Jelies geweest: met hun 9 kinderen emigreren naar Spanje. Het land waar ze vroeger, destijds met zeven kinderen, zijn geweest en er toen direct verliefd op werden. Niet veel later is het idee ontstaan om de stap te zetten naar Spanje. Hun huis in Tollebeek is verkocht en de tijd begint te dringen. Lukt het ze om een huis te vinden waar diezelfde verliefde gevoelens weer naar boven komen? En wat zijn de plannen voor als ze er straks daadwerkelijk zijn?

De familie Kraan op avontuur in Luxemburg
De familie Kraan ziet geen toekomst voor zichzelf en hun kinderen in Nederland. Bovendien wil vader Ivan meer tijd doorbrengen met zijn gezin. Ze hebben het oog laten vallen op een camping, waar ze als beheerder aan de slag gaan. Dat betekent dat ze verantwoordelijk zijn bij alles wat er komt kijken bij het runnen van een camping. Van schoonmaken, tuinieren, de receptie runnen tot de keuken en het terras. En dat terwijl vader Ivan en moeder Linda ook het gezin draaiende moeten houden.

Een huis vol emigreert is vanaf 2 februari iedere vrijdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Een huis vol emigreert terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's