Nieuw op Prime Video: deze films en series stream je in februari 2024

Nieuw op Prime Video: deze films en series stream je in februari 2024
Met onder meer Mr. & Mrs. Smith

Film :

De tweede maand van het jaar is in heel veel gevallen nog steeds koud, dus zal het dekentje nog steeds op de bank liggen en de televisie ook wat vaker aan staan dan in de zomermaanden. Tijd dus om nieuwe films en series te ontdekken. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in februari 2024.

5 kijktips van Gids.tv

Mr. & Mrs. Smith (2 februari)

Prime Video (serie, bingen)

Donald Glover en Maya Erskine in 'Mr. & Mrs. Smith'. Bron: Prime Video
Twee eenzame mensen krijgen een baan bij een mysterieus spionagebureau dat hen een glorieus leven vol spionage, rijkdom, wereldreizen en een prachtig droomhuis in Manhattan biedt. De vangst? Nieuwe identiteiten in een gearrangeerd huwelijk als de heer en mevrouw John en Jane Smith. John en Jane zijn nu getrouwd en voeren elke week een risicovolle missie uit, terwijl ze ook een nieuwe relatiemijlpaal tegenkomen. Lees hier waar je Mr. & Mrs. Smith kunt streamen.

Twisted Metal (8 februari)

Prime Video (serie, première)

In een post-apocalyptische woestenij krijgt John Doe, een spraakzame melkboer met geheugenverlies, een missie om de desolate wereld te doorkruisen. Hij moet een cryptisch pakketje afleveren om in leven te blijven. Samen met de hulp van Quiet, een onbezonnen autodief, staat Doe voor een levensveranderende kans. Om een betere toekomst veilig te stellen, zal Doe het echter moeten opnemen tegen meedogenloze plunderaars in dodelijke en destructieve voertuigen. Lees hier waar je Twisted Metal kunt streamen.

Past Lives (9 februari)

Prime Video (film)

Greta Lee en Teo Yoo in 'Past Lives'. Bron: A24
Het verhaal gaat over Nora en Hae Sung. Zij zijn als kind bevriend. De jeugdvrienden worden gescheiden wanneer Nora's familie van Zuid-Korea naar Canada emigreert. De film volgt het tweetal in drie episodes, over een periode van ongeveer 12 jaar. Lees hier waar je Past Lives kunt kijken.

This Is Me... Now: The Film (16 februari)

Jennifer Lopez in 'This Is Me...
This Is Me…Now: A Love Story, een verhaalgedreven, cinematic original, markeert een opmerkelijke verschuiving in de carrière van Jennifer Lopez en is onderscheidend van al haar voorgaande werk. Het album en het liefdesverhaal nemen de kijker mee op een persoonlijke reis naar liefde en benadrukken het cruciale belang van zelfliefde. Lees hier waar je This is Me... Now: The Film kunt kijken.

Reina Roja (29 februari)

Prime Video (serie, bingen)

Met een IQ van 242 is Antonia Scott officieel de slimste persoon op aarde. Haar intelligentie leverde haar de kans op om de 'Red Queen' te worden van een geheim en experimenteel politieproject in heel Europa, maar wat een geschenk leek, veranderde in een vloek, en uiteindelijk verloor ze alles. Wanneer de zoon van een machtige bankier op groteske wijze vermoord wordt aangetroffen in haar landhuis, en de erfgename van de rijkste man van Spanje wordt ontvoerd, wordt de Red Queen-organisatie gelanceerd. Lees hier waar je Reina Roja kunt streamen.

Verder op Prime Video

  • Invincible, S2 (1 februari, serie, finale) Mark is nog steeds aan het bijkomen van het verraad van Nolan en worstelt met het opnieuw opbouwen van zijn leven terwijl hij wordt geconfronteerd met een groot aantal nieuwe bedreigingen, terwijl hij vecht tegen zijn grootste angst: dat hij zijn vader zou kunnen worden zonder dat hij het weet. Kijk ook de trailer.
  • De Prank Show (2 februari, realityserie, bingen) In elke aflevering van 'De Prank Show' houdt Giel zowel bekende als onbekende Nederlanders voor de gek. Op straat, in een café, of in de supermarkt…. Je weet nooit of én wanneer je wordt geprankt. Kijk ook de trailer.
  • Upgraded (9 februari, film) Ana is een ambitieuze stagiaire die droomt van een carrière in de kunstwereld terwijl ze haar veeleisende baas Claire probeert te imponeren. Wanneer ze tijdens een zakelijke reis wordt geüpgraded naar de eerste klas, ontmoet ze de knappe Will, die Ana aanziet voor haar baas. Kijk ook de trailer.
  • The Underdoggs (9 februari, film) Jaycen Jennings, ook wel bekend als 2J's, is een voormalige superster van de National Football League. De aan lager wal geraakte footballer bereikt zijn dieptepunt na een aanvaring met de wet. Om te voorkomen dat hij naar de gevangenis moet, gaat hij akkoord met het coachen van een jeugdteam. Jennings merkt dat zijn leven tijdens het proces verandert en herontdekt zijn liefde voor de sport. Kijk ook de trailer.
  • Puppy Love (14 februari, film) De wilde Nicole en de sociaal angstige Max hebben een rampzalige eerste date. Ze beloven daarna elkaars nummer kwijt te raken. Dan komen ze erachter dat hun honden een stel zijn geworden en dat er puppy's onderweg zijn. De niet zo goed bij elkaar passende Nicole en Max worden zodanig gedwongen om verantwoordelijke co-ouders te worden. Zullen ze zelf ooit de liefde vinden? Kijk ook de trailer.

Actuele video's

Meer actuele video's