Bekijk de trailer van Mr. & Mrs. Smith, nieuwe serie met Donald Glover op Prime Video

Bekijk de trailer van Mr. & Mrs. Smith, nieuwe serie met Donald Glover op Prime Video

Vrijdag 12 januari om 14:13

Maak kennis met de Smiths: John en Jane, twee volslagen onbekenden, die hun eigen identiteit hebben opgegeven en tot elkaar veroordeeld zijn. Gekoppeld door een mysterieus agentschap moeten zij als huwelijkspartners door het leven om hun werk als spionnen te kunnen uitvoeren. In iedere aflevering gaan ze op een nieuwe missie en worden daarbij continu geconfronteerd met de diverse uitdagingen in hun relatie. Wanneer de eerste scheurtjes ontstaan, moeten ze vechten om bij elkaar te blijven. Want in dit huwelijk is scheiden geen optie.

Bekijk de trailer hieronder.

Bekijk de trailer van <em>Mr. &amp; Mrs. Smith</em>, nieuwe serie met Donald Glover op Prime Video Maak kennis met de Smiths: John en Jane, twee volslagen onbekenden, die hun eigen identiteit hebben opgegeven en tot elkaar veroordeeld zijn. Gekoppeld door een mysterieus agentschap moeten zij als huwelijkspartners door het leven om hun werk als spionnen te kunnen uitvoeren. In iedere aflevering gaan ze op een nieuwe missie en worden daarbij continu geconfronteerd met de diverse uitdagingen in hun relatie. Wanneer de eerste scheurtjes ontstaan, moeten ze vechten om bij elkaar te blijven. Want in dit huwelijk is scheiden geen optie. Bekijk de trailer hieronder. De serie Mr. & Mrs. Smith is vanaf vrijdag 2 februari te zien op Prime Video. Lees hier waar je Mr. & Mrs. Smith kunt streamen.
Trailer :
Bekijk de trailer van Mr. & Mrs. Smith, nieuwe serie met Donald Glover op Prime Video

De serie Mr. & Mrs. Smith is vanaf vrijdag 2 februari te zien op Prime Video. Lees hier waar je Mr. & Mrs. Smith kunt streamen.

Actuele video's

Meer actuele video's