Feyenoord - AZ live op tv en online (kwartfinale KNVB Beker)

Feyenoord - AZ live op tv en online (kwartfinale KNVB Beker)
Herhaling van wedstrijd in Eredivisie?

Sport :

Op woensdag 7 februari spelen Feyenoord en AZ tegen elkaar in de kwartfinale van de KNVB Beker in De Kuip in Rotterdam. De wedstrijd wordt vanaf 21.00 uur live uitgezonden op Star Channel en op ESPN.

Samenvatting en hoogtepunten Feyenoord - AZ

De samenvatting hierboven is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Feyenoord
De ploeg van Arne Slot won afgelopen zondag nog van AZ met een nipte 1-0 door de goal van Mats Wieffer vroeg in de wedstrijd. Helaas moest doelman Justin Bijlow deze wedstrijd geblesseerd van het veld stappen. Doelman Wellenreuther zal hem in ieder geval voor enkele weken vervangen.

Bekijk het complete speelschema van Feyenoord.

AZ
Het elftal van Maarten Martens doet het sinds het vertrek van hoofdcoach Pascal Jansen niet veel beter dan daarvoor: op 9 december werd voor het laatst gewonnen: met 4-1 van Almere City. Sindsdien werden punten verspild tegen FC Twente (1-2), PEC (2-2), sc Heerenveen (2-2) en dus Feyenoord. In de beker werd het in de laatste ronde nog 3-3 tegen Quick Boys en werd met penalty's gewonnen.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 20.00 uur op Star Channel en ESPN. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN.

Feyenoord - AZ is op woensdag 7 februari om 21.00 uur te zien op ESPN en Star Channel. Online zijn doelpunten, hoogtepunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's