Samenvatting Feyenoord - PSV (KNVB Beker)

Samenvatting Feyenoord - PSV (KNVB Beker)

De wedstrijd in de achtste finale van de KNVB Beker tussen Feyenoord en PSV is geëindigd in 1-0 voor de thuisploeg. Quinten Timber maakte de enige goal van de wedstrijd.

Samenvatting <em>Feyenoord - PSV</em> (KNVB Beker) De wedstrijd in de achtste finale van de KNVB Beker tussen Feyenoord en PSV is geëindigd in 1-0 voor de thuisploeg. Quinten Timber maakte de enige goal van de wedstrijd. DiscutabelDe grootste kans op de 1-1 voor de Eindhovenaren werd volgens veel PSV'ers en ook Peter Bosz door de neus geboord nadat Noa Lang gevloerd werd door Mats Wieffer en de scheidrechter en VAR geen penalty toekende. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen Feyenoord en PSV in de KNVB Beker. Bekijk ook Samenvatting Feyenoord - NEC (Eredivisie) Bekijk deze video » Winst voor Feyenoord in uitwedstrijd tegen Vitesse eindigt met rellen in Arnhem Bekijk deze video »
Voetbal :
Samenvatting Feyenoord - PSV (KNVB Beker)

Discutabel
De grootste kans op de 1-1 voor de Eindhovenaren werd volgens veel PSV'ers en ook Peter Bosz door de neus geboord nadat Noa Lang gevloerd werd door Mats Wieffer en de scheidrechter en VAR geen penalty toekende.

Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen Feyenoord en PSV in de KNVB Beker.

Actuele video's

Meer actuele video's