Review 'Tokyo Vice' seizoen 2: streamen of skippen op HBO Max?

Streamen of skippen? Tokyo Vice seizoen 2 met Ansel Elgort in Japanse cultuur, gevaar en romantiek
Tweede seizoen spannende Yakuza-thriller staat nu HBO Max

Film :

Twee jaar hebben we er op moeten wachten, maar nu eindelijk is het tweede seizoen van Tokyo Vice van start gegaan op HBO Max. Op een videoband is te zien hoe een vrouw wordt aangevallen (of vermoord?) op de partyboot van de Japanse maffia Yakuza. Aan journalist Jake de taak om de onderste steen boven te krijgen.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees onze beoordelingen van de nieuwste films en series op de streamingdiensten en in de bioscoop.

'Find the truth, no matter the cost'.
Deze misdaadserie, losjes gebaseerd op Jake Adelsteins ervaringen, volgt de jonge Amerikaanse journalist Jake terwijl hij afdaalt in de kleurrijke onderwereld van Tokio, eind jaren 90, waar niets is wat het lijkt.

Tokyo Vice seizoen 2 - streamen of skippen?

Deze serierecensie is gebaseerd op de eerste twee afleveringen van Tokyo Vice seizoen 2.

Wat wij er van vinden
De eerste twee afleveringen van het tweede seizoen van de neon-verlichte misdaadserie, genaamd Don't Ever Fucking Miss en Be My Number One, gaat verder waar de cliffhanger van het eerste seizoen ophield en zorgen voor nieuwe spannende personages en ontwikkelingen. Daardoor is deze misdaadserie meeslepend en voor liefhebbers van het criminele genre een must-see. Fans van acteur Ansel Elgort en tegenspeler Ken Watanabe hebben opnieuw op het scherm een hoofdrol, maar de Japanse cultuur en de schimmige misdaad blijven de échte hoofdrol pakken. Een bijna perfecte serie met sterke personages die eigenlijk nooit verveelt.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★
De broeierige, duistere sfeer van het Tokyo van de jaren negentig is goed gevangen in de eerste twee spannende afleveringen. Doordat het verhaal losjes gebaseerd op waargebeurde feiten wordt deze misdaadserie een intense rit met uitstekend cast en goede hoofdrollen.

Het tweede seizoen van Tokyo Vice is nu te streamen op HBO Max. De eerste twee afleveringen staan nu op de streamingdienst. Elke donderdag komen daar één aflevering bij. De seizoenfinale is op 21 maart. Genre: drama, misdaad, thriller. Tijdsduur: 8 afleveringen.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV