Bekijk hier de trailer van True Detective: Night Country, vanaf 15 januari op HBO Max

Bekijk hier de trailer van True Detective: Night Country, vanaf 15 januari op HBO Max

Woensdag 27 december 2023 om 11:56

Wanneer de lange en donkere winter aanbreekt in Ennis, Alaska, verdwijnen de acht mannen die het Tsalal Arctic Research Station bedienen spoorloos. Om de zaak op te lossen, moeten rechercheurs Liz Danvers en Evangeline Navarro de duisternis die ze in zich dragen onder ogen zien en graven in de spookachtige waarheden die verborgen liggen onder het eeuwige ijs.

Bekijk hier de trailer van <em>True Detective: Night Country</em>, vanaf 15 januari op HBO Max Wanneer de lange en donkere winter aanbreekt in Ennis, Alaska, verdwijnen de acht mannen die het Tsalal Arctic Research Station bedienen spoorloos. Om de zaak op te lossen, moeten rechercheurs Liz Danvers en Evangeline Navarro de duisternis die ze in zich dragen onder ogen zien en graven in de spookachtige waarheden die verborgen liggen onder het eeuwige ijs. Bekijk de trailer van True Detective: Night Country hierboven. Vanaf 15 januari is het nieuwe seizoen van True Detective te zien op HBO Max. Bekijk hier waar je vanaf 15 januari True Detective: Night Country kunt streamen. Bekijk ook Docu The Boy Who Lived over ongeluk stuntdubbel Harry Potter-ster Daniel Radcliffe (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Kate Winslet als keiharde kanselier in The Regime, bekijk de trailer Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk hier de trailer van True Detective: Night Country, vanaf 15 januari op HBO Max

Bekijk de trailer van True Detective: Night Country hierboven.

Vanaf 15 januari is het nieuwe seizoen van True Detective te zien op HBO Max. Bekijk hier waar je vanaf 15 januari True Detective: Night Country kunt streamen.

Actuele video's

Meer actuele video's