Feyenoord - Sparta live op tv en online (Eredivisie)

Feyenoord - Sparta live op tv en online (Eredivisie)
Derby in 21ste speelronde

Sport :

Op zondag 11 februari spelen Feyenoord en Sparta in de éénentwintigste speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in De Kuip in Rotterdam. De wedstrijd wordt om 20.00 uur uitgezonden op ESPN 1.

Samenvatting en hoogtepunten Feyenoord - Sparta

De samenvatting hierboven is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Feyenoord
De mannen uit Rotterdam Zuid zijn als enige ploeg uit de top-5 van de Eredivisie naar de halve finale van de KNVB Beker doorgestoomd. In de afgelopen ronde versloeg de ploeg van Arne Slot zowel PSV als AZ. De derby tegen Sparta is voor beide fanscharen belangrijk: de wedstrijd in het Kasteel eindigde in 2-2, maar de vier wedstrijden daarvoor werden gewonnen door Feyenoord.

Bekijk het complete speelschema van Feyenoord.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 19.30 uur op ESPN. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN. In NOS Studio Voetbal is vanaf 22.20 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Feyenoord - Sparta is zondag 11 februari om 20.00 uur live te zien op ESPN. Online zijn doelpunten, hoogtepunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 22.20 uur is in NOS Studio Voetbal op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.

Actuele video's

Meer actuele video's