Samenvatting Feyenoord - Sparta (Eredivisie)

Samenvatting Feyenoord - Sparta (Eredivisie)

Samenvatting <em>Feyenoord - Sparta</em> (Eredivisie) Goals en hoogtepunten Feyenoord - Sparta Samenvatting Feyenoord - Sparta (Eredivisie) Bekijk deze video » Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met zo veel mogelijk hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen Feyenoord en Sparta in de Eredivisie. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier. Voorbeschouwing Feyenoord - Sparta Feyenoord en Sparta spelen in de Eredivisie tegen elkaar in De Kuip in Rotterdam. De wedstrijd begint om 20.00 uur en staat onder leiding van Pol van Boekel. Lees hier waar je de wedstrijd Feyenoord - Sparta op tv kunt kijken. Bekijk ook deze samenvatting Samenvatting Feyenoord - AZ (KNVB Beker) Bekijk deze video » Opstelling FeyenoordWellenreuther; Geertruida, Beelen, Hancko, Hartman; Wieffer, Zerrouki, Stengs; Paixao, Ueda, Minteh. Opstelling SpartaOlij; Bakari, Meissen, Eerdhuizen, Warmerdam; Clement, Kitolano, Verschueren; Saito, Brym, Mito. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen Feyenoord en Sparta in de Eredivisie.
Voetbal :
Samenvatting Feyenoord - Sparta (Eredivisie)

Goals en hoogtepunten Feyenoord - Sparta

Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met zo veel mogelijk hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen Feyenoord en Sparta in de Eredivisie. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier.

Voorbeschouwing Feyenoord - Sparta

Feyenoord en Sparta spelen in de Eredivisie tegen elkaar in De Kuip in Rotterdam. De wedstrijd begint om 20.00 uur en staat onder leiding van Pol van Boekel.

Lees hier waar je de wedstrijd Feyenoord - Sparta op tv kunt kijken.

Opstelling Feyenoord
Wellenreuther; Geertruida, Beelen, Hancko, Hartman; Wieffer, Zerrouki, Stengs; Paixao, Ueda, Minteh.

Opstelling Sparta
Olij; Bakari, Meissen, Eerdhuizen, Warmerdam; Clement, Kitolano, Verschueren; Saito, Brym, Mito.

Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen Feyenoord en Sparta in de Eredivisie.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV