Je zal het maar hebben junior met kinderen start zondag op NPO 3

Je zal het maar hebben junior met kinderen start zondag op NPO 3
Hoe beïnvloedt een bijzondere aandoening het leven van een kind?

Kijktip :

Zondagavond start op NPO 3 het nieuwe programma Je zal het maar hebben junior. In deze speciale versie van het bekende programma vertellen kinderen over hun bijzondere ziekte of aandoening.

Je zal het maar hebben junior gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Vlinderziekte en alopecia
In Je zal het maar hebben junior ontmoet presentator Raïsha Zeegelaar zestien kinderen met een bijzondere aandoening of ziekte. Onder andere Mads (11) die zonder ogen is geboren, Amelie (13) die vlinderziekte heeft waardoor haar huid als crêpepapier is en Alice (8) die door alopecia nu al helemaal kaal is. Hoe gaan ze om met hun ziekte of aandoening? Wat doen ze als ze gekke blikken op het schoolplein krijgen? En hoe zorgen ze ervoor dat hun aandoening of ziekte het leven niet volledig beheerst?

‘Strijders’
“Het was een eer om het eerste seizoen ooit van ‘Je Zal Het Maar Hebben Junior’ te mogen maken”, laat Raïsha weten in een verklaring. “Ik heb allemaal strijders ontmoet die zich niet laten tegenhouden door hun ziekte of aandoening én ook niet door de vooroordelen die ze hierover krijgen van de wereld. Ik vind dat meer dan stoer. Ik kan niet wachten tot heel Nederland kennismaakt met deze toppers.” Het reguliere programma wordt al sinds 2001 uitgezonden en wordt dit jaar gepresenteerd door Emma Wortelboer.

Je zal het maar hebben junior is vanaf zondag 11 februari wekelijks om 19.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Je zal het maar hebben junior terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV