Nieuw seizoen Je zal het maar hebben start woensdag: bekijk de eerste beelden

Nieuw seizoen Je zal het maar hebben start woensdag: bekijk de eerste beelden

Nieuw seizoen <em>Je zal het maar hebben</em> start woensdag: bekijk de eerste beelden Vanaf woensdag kun je kijken naar een nieuwe reeks van Je zal het maar hebben. Deze keer is Jurre Geluk niet de presentator, Emma Wortelboer neemt het stokje over. Meerdere persoonlijkhedenEmma volgt een aantal inspirerende jongeren met een zeldzame ziekte of aandoening. Zo ontmoet ze in de eerste aflevering van het 23e seizoen onder anderen Masker (23). Zij noemen zichzelf het Masker-systeem omdat ze, door een trauma, met meer dan twintig personen zijn. En de 16-jarige Seb ziet heel slecht omdat de spieren naar zijn ogen niet goed functioneren, maar toch judoot hij op hoog niveau. Bekijk de beelden van het nieuwe seizoen van Je zal het maar hebben hieronder. Het nieuwe seizoen van Je zal het maar hebben is vanaf woensdag 31 januari wekelijks om 21.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Je zal het maar hebben terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Je Zal Het Maar Hebben (@jzhmh) Dinsdag in Je zal het maar hebben: Damiano en Serena zitten gevangen in eigen lichaam Bekijk deze video » Je zal het maar hebben: bijna blinde Thomas wint met fotograferen van Jurre Bekijk deze video » Dinsdag in laatste Je zal het maar hebben: spreekt Marie-Claire vloeiend Russisch? Bekijk deze video »
Maandag 29 januari om 14:22

Vanaf woensdag kun je kijken naar een nieuwe reeks van Je zal het maar hebben. Deze keer is Jurre Geluk niet de presentator, Emma Wortelboer neemt het stokje over.

Meerdere persoonlijkheden
Emma volgt een aantal inspirerende jongeren met een zeldzame ziekte of aandoening. Zo ontmoet ze in de eerste aflevering van het 23e seizoen onder anderen Masker (23). Zij noemen zichzelf het Masker-systeem omdat ze, door een trauma, met meer dan twintig personen zijn. En de 16-jarige Seb ziet heel slecht omdat de spieren naar zijn ogen niet goed functioneren, maar toch judoot hij op hoog niveau.

Bekijk de beelden van het nieuwe seizoen van Je zal het maar hebben hieronder.

Het nieuwe seizoen van Je zal het maar hebben is vanaf woensdag 31 januari wekelijks om 21.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Je zal het maar hebben terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's