Super Bowl LVIII 2024 live op tv en online: wedstrijd, half-time show en Tiësto

Super Bowl LVIII 2024 live op tv en online: wedstrijd, half-time show en Tiësto
Herhaling van de finale van 2020

Sport :

Dit jaar worden we in Europa verwend met de Olympische Spelen in Parijs, het EK voetbal in Duitsland en de Tour, maar in Amerika is het een ander evenement dat het hele land jaarlijks op zijn kop zet: de Super Bowl. Dit jaar wordt het evenement ook in Nederland weer uitgezonden: op zondag 11 februari is het live te zien op ESPN.

Het programma en tijdschema van de nacht volgt verderop in dit artikel.

Programma
Uiteraard is het hoofdprogramma van de avond de finale van het NFL seizoen: de wedstrijd tussen de San Francisco 49ers uit Californië en de Kansas City Chiefs, die vorig jaar de Super Bowl en daarmee het kampioenschap wonnen. Voor veel liefhebbers zal de halftime show misschien nog wel wat belangrijker zijn: dit jaar zal Usher de hoofdact zijn van dit jaar.

Tiësto er niet bij
Dit jaar zou dj Tiësto de eerste dj ooit zijn die op de Super Bowl zou draaien, maar vanwege familieomstandigheden heeft hij dit af moeten zeggen. Kaskade, een Amerikaanse dj, is zijn vervanger.

Volledige programma Super Bowl LVIII (2024) op tv

De wedstrijd met Nederlands commentaar wordt uitgezonden op ESPN 1 en het Amerikaanse commentaar wordt uitgezonden op ESPN 4.

  • 23.15 uur: start voorbeschouwing op ESPN (de Footballkantine met Sanne van Dongen)
  • 00.30 uur: start eerste helft
  • 02.00 uur: halftime show met Usher
  • 02.30 uur: start tweede helft
  • 04.00 uur: einde en nabeschouwing op ESPN

Super Bowl op tv
Het Nederlandse verslag van de Super Bowl, die dit jaar zal gaan tussen de San Francisco 49ers en de Kansas City Chiefs, is te zien bij de sportzender ESPN. Om 23.15 uur is de Footballkantine te zien, waarin presentator Sanne van Dongen met verschillende gasten voorbeschouwd op de 'game'.

Super Bowl 2024 is in de nacht van zondag 11 februari op maandag 12 februari vanaf 00.30 uur Nederlandse tijd live te zien op ESPN en ESPN 4. De hoogtepunten van de Super Bowl vind je maandag hier bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV