Super Bowl LVIII commercials op komst: Uber Eats zorgt voor een 'vergeetachtige' FRIENDS reunie!

Super Bowl LVIII commercials op komst: Uber Eats zorgt voor een 'vergeetachtige' FRIENDS reunie!

Nog een paar dagen en dan vieren de Verenigde Staten hun nationale American football feestje weer, de Super Bowl. Zondag spelen de Kansas City Chiefs en de San Francisco 49ers tegen elkaar in de belangrijkste wedstrijd van het seizoen. De daadwerkelijke wedstrijd wordt door velen vergeten omdat het vooral een groot commercieel feest is met een Halftime Show waar veel mensen naar kijken. Ook de grote en dure reclames horen er weer bij.

Ken ik jou?
Uber Eats heeft hun reclame dinsdag bekendgemaakt en heeft veel grote namen kunnen strikken. Voormalig Spice Girl, Victoria Beckham, weet even niet meer in welke meidenband ze ook alweer zat. Zanger Jelly Roll heeft geen idee meer waar zijn gezichtstatoeages vandaag komen en Usher is vergeten dat hij de Halftime Show speelt. Het leukste moment uit de commercial is toch de mini Friends-reünie. Jennifer Aniston (Rachel) is vergeten wie David Schwimmer (Ross) is en dat allemaal om haar Uber Eats bestelling te onthouden.

Bekijk de reclame hieronder.

<em>Super Bowl LVIII</em> commercials op komst: Uber Eats zorgt voor een 'vergeetachtige' FRIENDS reunie! Nog een paar dagen en dan vieren de Verenigde Staten hun nationale American football feestje weer, de Super Bowl. Zondag spelen de Kansas City Chiefs en de San Francisco 49ers tegen elkaar in de belangrijkste wedstrijd van het seizoen. De daadwerkelijke wedstrijd wordt door velen vergeten omdat het vooral een groot commercieel feest is met een Halftime Show waar veel mensen naar kijken. Ook de grote en dure reclames horen er weer bij. Ken ik jou?Uber Eats heeft hun reclame dinsdag bekendgemaakt en heeft veel grote namen kunnen strikken. Voormalig Spice Girl, Victoria Beckham, weet even niet meer in welke meidenband ze ook alweer zat. Zanger Jelly Roll heeft geen idee meer waar zijn gezichtstatoeages vandaag komen en Usher is vergeten dat hij de Halftime Show speelt. Het leukste moment uit de commercial is toch de mini Friends-reünie. Jennifer Aniston (Rachel) is vergeten wie David Schwimmer (Ross) is en dat allemaal om haar Uber Eats bestelling te onthouden. Bekijk de reclame hieronder. Bekijk ook Rihanna echte controlfreak voor Super Bowl halftime show (video) Bekijk deze video » Shownieuws: gaat Harry Styles in 2024 de Super Bowl halftime show in Vegas doen? Bekijk deze video » Zien: romance tussen Taylor Swift en NFL-ster Travis Kelce houdt Witte Huis in zijn greep Bekijk deze video »
Entertainment :
Super Bowl LVIII commercials op komst: Uber Eats zorgt voor een 'vergeetachtige' FRIENDS reunie!

Actuele video's

Meer actuele video's