Hoe laat is de Super Bowl 2024 live op tv?

Hoe laat is de Super Bowl 2024 live op tv?
Alles live te zien bij ESPN

Sport :

Dit jaar worden we in Europa verwend met de Olympische Spelen in Parijs, het EK voetbal in Duitsland en de Tour, maar in Amerika is het een ander evenement dat het hele land jaarlijks op zijn kop zet: de Super Bowl. Dit jaar wordt het evenement ook in Nederland weer uitgezonden. Gids.tv heeft het overzicht: waar kijk je live?

Super Bowl op tv
Het Nederlandse verslag van de Super Bowl, die dit jaar zal gaan tussen de San Francisco 49ers en de Kansas City Chiefs, is te zien bij de sportzender ESPN. Voor de meeste tv-abonnees is het eerste kanaal van ESPN gratis te kijken. ESPN 4 is dit jaar de zender waar je het Amerikaanse verslag kan kijken: deze zender is alleen met een betaald abonnement te zien.

Hoe laat is Super Bowl op tv?
Om 23.15 uur is de Footballkantine te zien, waarin presentator Sanne van Dongen met verschillende gasten voorbeschouwd op de 'game'. De game zelf begint om 00.30 uur (maandagnacht). Ronald Buijs en Hubert Bedford doen het Nederlandse verslag op ESPN 1, het originele Amerikaanse ESPN-verslag is te zien op ESPN 4.

Super Bowl 2024 is in de nacht van zondag 11 februari op maandag 12 februari vanaf 00.30 uur Nederlandse tijd live te zien op ESPN en ESPN 4. De hoogtepunten van de Super Bowl vind je maandag hier bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV