Feyenoord - AS Roma live op tv en online (tussenronde Europa League)

Feyenoord - AS Roma live op tv en online (tussenronde Europa League)
De zoveelste rematch voor Arne Slot

Sport :

Feyenoord kan niet verder in de Champions League, maar mag wel verder in de tussenronde van de Europa League. Daar komen ze 'opnieuw' AS Roma tegen: de ploeg waar ze nog niet van wisten te winnen. De heenwedstrijd in De Kuip is donderdag 15 februari om 18.45 uur te zien op Veronica, ESPN 2 en online via de livestream bij Gids.tv.

Samenvatting en hoogtepunten Feyenoord - AS Roma

De samenvatting hierboven is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Niet gelukkig
Feyenoord was niet de meest gelukkige ploeg in de poulefase van de Champions League: ondanks goede wedstrijden tegen Atlético Madrid uit en Lazio thuis werd het allemaal net niet afgemaakt. Het was wel genoeg voor een plekje in de tussenronde, waardoor het nog steeds mogelijk blijft voor de Rotterdammers om Europees succes te genieten.

Revanche
In de tussenronde is de tegenstander - hoe kan het ook anders - AS Roma. De Rotterdammers stonden de afgelopen jaren al twee keer tegenover de Italiaanse hoofdstedelingen: in de finale van de Conference League en in de kwartfinale van de Europa League vorig jaar. Beide wedstrijden gingen verloren. Tijd voor revanche, zou je denken...

De heenwedstrijd Feyenoord - AS Roma is op donderdag 15 februari om 18.45 uur te zien op Veronica, ESPN 2 en via de Gids.tv-livestream. De voorbeschouwing begint om 18.00 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's