Live stream Feyenoord - AS Roma (tussenronde Europa League)

Live stream Feyenoord - AS Roma (tussenronde Europa League)

Donderdag 15 februari om 12:00

Kijk donderdag 15 februari vanaf 18.45 uur LIVE naar Feyenoord - AS Roma via de livestream hieronder.

Live stream <em>Feyenoord - AS Roma</em> (tussenronde Europa League) Kijk donderdag 15 februari vanaf 18.45 uur LIVE naar Feyenoord - AS Roma via de livestream hieronder. Donderdag spelen Feyenoord en AS Roma tegen elkaar in de Europa League. De wedstrijd wordt uitgezonden op Veronica en is te zien op de livestream hierboven (via KIJK). Lees hier waar je Feyenoord - AS Roma op tv kunt kijken. Samenvatting en hoogtepunten Feyenoord - AS Roma De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken. Samenvatting Feyenoord - AS Roma (tussenronde Europa League) Bekijk deze video » Feyenoord - AS Roma is donderdag 15 februari vanaf 18.45 uur te zien op Veronica en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.
Live :
Live stream Feyenoord - AS Roma (tussenronde Europa League)

Donderdag spelen Feyenoord en AS Roma tegen elkaar in de Europa League. De wedstrijd wordt uitgezonden op Veronica en is te zien op de livestream hierboven (via KIJK).

Lees hier waar je Feyenoord - AS Roma op tv kunt kijken.

Samenvatting en hoogtepunten Feyenoord - AS Roma

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Feyenoord - AS Roma is donderdag 15 februari vanaf 18.45 uur te zien op Veronica en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's