Finale Born Winners zie je zaterdag op NPO 1: welk sportief duo pakt de winst?

Finale Born Winners zie je zaterdag op NPO 1: welk sportief duo pakt de winst?
Oud-topsporters strijden samen met hun kinderen

Kijktip :

Zaterdag 17 februari is het tijd voor de laatste aflevering van Born Winners. In het programma zie je oud-topsporters die samen met hun kinderen allerlei sportieve opdrachten uitvoeren, welk duo wint het programma?

Born Winners gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Welk duo wint de titel?
Alle teams maken nog kans om er met de titel Born Winners vandoor te gaan, al hebben sommige teams nog een lange weg te gaan. Welk team plaatst zich rechtstreeks voor de finale en halve finale en welke teams moeten eerst de play-off nog zien te overleven? Het team dat als eerste het vuur weet te ontsteken in het Olympisch Stadion gaat de geschiedenis in als Born Winners.

Dennis van der Geest en Falco Zandstra
Verschillende oud-topsporters en hun kinderen doen mee aan het programma: oud-voetballer Regi Blinker en zijn dochter Jackie, oud hockeyinternational Teun de Nooijer en dochter Lilli, oud-wielrenner Erik Breukink en dochter Kim, voormalig topschaatser Falko Zandstra en dochter Mirthe, oud- zwemster Annemarie Verstappen en zoon Sebastien en oud-judoka Dennis van der Geest met zoon Björn gaan de uitdaging aan. Hila Noorzai volgt de kandidaten tijdens verschillende sportieve opdrachten om de titel Born Winners. Marianne Timmer, oud-schaatster, is scheidsrechter en houdt de kandidaten in de gaten.

De finale van Born Winners is zaterdag 17 januari om 22.05 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Born Winners terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's