Born Winners: drama in kano voor Dennis van der Geest en zoon Björn, ‘Titanic!’

Born Winners: drama in kano voor Dennis van der Geest en zoon Björn, ‘Titanic!’

<em>Born Winners</em>: drama in kano voor Dennis van der Geest en zoon Björn, ‘Titanic!’ In het nieuwe programma Born Winners gaan oud-topsporters samen met hun kinderen allerlei sportieve uitdagingen aan. Een daarvan is kanovaren en Dennis van der Geest en zijn zoon Björn beginnen vol goede moed. “Wij zijn natuurlijk echt een heel stuk zwaarder dan die andere teams”, zegt de ex-judoka. En dat blijkt vrij nadelig te zijn in een kano. “We leken de Titanic wel!” Bekijk de beelden van Born Winners hieronder. Born Winners is vanaf 13 januari iedere zaterdag om 21.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Born Winners terugkijken via Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door AVROTROS (@avrotros) Waar is mijn erfenis?: stiefmoeder woest als Dennis van der Geest verhaal komt halen Bekijk deze video » Video: Dennis van der Geest confronteert 'klussende' buurman in Waar is mijn erfenis? Bekijk deze video »
Vrijdag 12 januari om 14:35

In het nieuwe programma Born Winners gaan oud-topsporters samen met hun kinderen allerlei sportieve uitdagingen aan. Een daarvan is kanovaren en Dennis van der Geest en zijn zoon Björn beginnen vol goede moed. “Wij zijn natuurlijk echt een heel stuk zwaarder dan die andere teams”, zegt de ex-judoka. En dat blijkt vrij nadelig te zijn in een kano. “We leken de Titanic wel!”

Bekijk de beelden van Born Winners hieronder.

Born Winners is vanaf 13 januari iedere zaterdag om 21.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Born Winners terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's