Feyenoord - RKC Waalwijk live op tv en online (Eredivisie)

Feyenoord - RKC Waalwijk live op tv en online (Eredivisie)
Wedstrijd in 22ste speelronde

Sport :

Op zondag 18 februari spelen Feyenoord en RKC Waalwijk in de tweeëntwintigste speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in De Kuip in Rotterdam. De wedstrijd wordt om 16.45 uur live uitgezonden op ESPN 2.

Samenvatting en hoogtepunten Feyenoord - RKC Waalwijk

De samenvatting hierboven is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Feyenoord
De ploeg van Arne Slot heeft flink last van een volle ziekenboeg: Justin Bijlow, Quinten Timber, Gernot Trauner en een aantal bankzitters zitten geblesseerd thuis of op de tribune, terwijl Lutsharel Geertruida en Alireza Jahanbahksh met griep thuis zaten in de wedstrijd tegen AS Roma afgelopen donderdag. Of ze dat nog gaat raken in de wedstrijd tegen RKC is nu natuurlijk nog niet duidelijk...

Bekijk het complete speelschema van Feyenoord.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 16.15 uur op ESPN 2. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN 2. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 19.00 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Feyenoord - RKC Waalwijk is zondag 18 februari om 16.45 uur live te zien op ESPN 2. Online zijn doelpunten, hoogtepunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.

Actuele video's

Meer actuele video's