Bird on a Wire

Bird on a Wire (1990)

He's every woman's dream and one woman's nightmare

[5,9 / 10]

Bird on a Wire (1990)

Recensies van Bird on a Wire

5,9 36.748 stemmen
2,7 555 stemmen

Bird on a Wire kijken

SD Kopen € 7,99
HD Kopen € 9,99
SD Huren € 3,99
HD Huren € 3,99
SD Kopen € 8,99
HD Kopen € 9,99
HD Huren € 4,29

Bird on a Wire TRAILER

Bird on a Wire SYNOPSIS

Bird on a Wire is een Amerikaanse actie- en komediefilm uit het jaar 1990. Deze productie is geregisseerd door John Badham. De hoofdrollen worden vertolkt door Mel Gibson, Goldie Hawn en Bill Duke.

Een tiental jaar geleden heeft Rick Jarmin een getuigenis afgelegd tegen een invloedrijk maffiafiguur. Sindsdien leeft hij onder de bescherming van de FBI die hem een nieuwe naam, nieuwe baan en nieuwe woonplaats gegeven heeft. Telkens als iemand te dicht in de buurt van zijn ware identiteit kwam, kreeg Rick er een andere. Ricks laatste schuilplaats komt in het gedrang wanneer hij oog in oog komt te staan met Marianne, een ex-vriendinnetje uit zijn studententijd. Marianne die tegenwoordig tot de topadvocaten van de VS mag gerekend worden, was ervan overtuigd dat haar oude vlam al lang dood was.

ACTEURS IN Bird on a Wire

Tags: actie, productie, woonplaats, schuilplaats, identiteit, getuigenis, fbi, dood, goldie hawn, mel gibson, bill duke, oog, baan, bescherming, naam
Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.