Jurassic Park

Jurassic Park (1993)

Welcome to...

[8,1 / 10]

Jurassic Park (1993)

8,1 (756125 stemmen) 91% (123 stemmen) 3,78 (5066 stemmen)
Bekijk hier de trailer van Jurassic Park

Op een afgelegen eiland voor de kust van Costa Rica heeft de rijke, excentrieke ondernemer John Hammond een uitzonderlijk themapark gebouwd. Het park bevat prehistorische schepsels van 65 miljoen jaar terug, die door wetenschappers met behulp van DNA uit dinosaurusbloed tot leven zijn gewekt. Een select groepje, bestaande uit advocaat Donald Gennaro, wiskundige Ian Malcolm, dinosaurusexpert dr. Alan Grant en oudheidkundige dr. Ellie Sattler, wordt door Hammond samen met zijn kleinkinderen Tim en Lex uitgenodigd om voor de officiële opening een kijkje te komen nemen. Maar de rondleiding krijgt een ander verloop dan verwacht als het veiligheidssysteem kapot gaat en de reuzen op hol slaan.

Met 'Jurassic Park' leverde regisseur Steven Spielberg een film af die een mijlpijl op computer-animatie gebied werd. De fantastische special effects van ILM (Industrial Light & Magic) werden terecht bekroond met een Oscar. Deze uitstekende verfilming, gebaseerd op een boek van Michael Crichton, werd een wereldhit en kreeg twee vervolgen.

MovieMax On demand - - Bekijk
Apple iTunes On demand SD Kopen €7,99 Bekijk
Apple iTunes On demand HD Kopen €9,99 Bekijk
Apple iTunes On demand SD Huren €3,99 Bekijk
Apple iTunes On demand HD Huren €3,99 Bekijk
Pathé On demand SD Kopen €4,99 Bekijk
Pathé On demand SD Huren €2,99 Bekijk
Google Play On demand SD Kopen €7,99 Bekijk
Google Play On demand HD Kopen €9,99 Bekijk
Google Play On demand HD Huren €3,99 Bekijk
Bol Dvd - €8,99 Bekijk
Bol Bluray - €9,99 Bekijk
Tags: MILJOEN, OPENING, ADVOCAAT, COMPUTER, COSTA RICA, RICA, ANIMATIE, FILM, REGISSEUR, DNA, VERFILMING, KUST, OSCAR, KLEINKINDEREN, ONDERNEMER, RONDLEIDING, JURASSIC, ALAN, UITZONDERLIJK, SPECIAL, MAGIC, EILAND, BOEK, STEVEN SPIELBERG, JURASSIC PARK, OP HOL

MEER Jurassic Park