Kill Bill: Vol. 2

Kill Bill: Vol. 2 (2004)

Back With A Vengeance

[8 / 10]

Kill Bill: Vol. 2 (2004)

Recensies van Kill Bill: Vol. 2

8 809.841 stemmen

Kill Bill: Vol. 2 kijken

SD Kopen 9.99
HD Kopen 9.99
SD Huren 2.99
HD Huren 3.99
Streamen 9,99 per maand
Streamen 9,99 per maand
Huren -
SD Kopen 6.99
HD Kopen 8.99
HD Huren 2.99
SD Kopen 14.99
HD Kopen 15.99
SD Huren 2.99
HD Huren 3.99

Kill Bill: Vol. 2 NIEUWS

Kill Bill: Vol. 2 TRAILER

Kill Bill: Vol. 2 SYNOPSIS

The Bride (Uma Thurman) zet haar ultieme wraakactie voort in het tweede deel van Quentin Tarantino's explosieve ode aan de Japanse samurai films.

Nadat The Bride (Uma Thurman) O-Ren Ishii en Vernita Green heeft vermoord, staan er nog drie mensen op de hitlijst die ze heeft samengesteld nadat ze uit haar vier jaar lange coma ontwaakte. Twee leden van de Deadly Viper Assassination Squad staan nog op haar lijstje. De meedogenloze Budd (Michael Madsen) en de valse Elle Driver (Daryl Hannah). Haar voormalige opdrachtgever Bill, die de Deadly Vipers op haar afstuurde, bewaart ze voor het laatst. Haar missie wordt wat gecompliceerder wanneer ze erachter komt dat haar doodgewaande dochter nog blijkt te leven.

Toen Quentin Tarantino aan 'Kill Bill' werkte, werd de film zo lang dat hij besloot het verhaal in twee delen te vertellen. 'Kill Bill: Vol. 2' is de ontknoping dit wraak-epos, een ode aan de samuraifilm met een vleugje spaghetti western. Schrijver en regisseur Tarantino brak in 1994 door met 'Pulp Fiction'. Tarantino is een meester in scherpe dialogen en het vinden van de perfect bijpassende soundtrack. In 'Kill Bill: Vol. 2' keert Uma Thurman terug als de wraaklustige Bride. Michael Madsen, een van de personen op de hitlist, was eerder te zien in als Mr. Blonde in Tarantino's regiedebuut 'Reservoir Dogs'. En David Carradine zal eindelijk zijn opwachting maken als de gewraakte Bill.