Lek

Lek (2000)

EERLIJK DUURT HET KORTST

[7 / 10]

Lek (2000)

Recensies van Lek

7 2.689 stemmen
3,4 1.035 stemmen

Lek kijken

Dvd € 6,8

Lek TRAILER

Bekijk hier de trailer van Lek

Lek SYNOPSIS

Lek is een Nederlandse thriller en misdaadfilm uit het jaar 2000. Deze productie is geregisseerd door Jean van de Velde. Met Cas Jansen, Ricky Koole en Victor Löw in de hoofdrol.

De jonge, carrièregerichte agent Eddy raakt verstrikt in een drugszaak nadat hij zijn oude jeugdvriend en crimineel Jack tegen het lijf loopt. De Centrale Inlichtingen Dienst vraagt Eddy te bemiddelen bij een ontmoeting met Jack. Men wil hem als informant gebruiken teneinde coketransporten te onderscheppen. De politieacties, op basis van Jacks informatie, mislukken echter steeds. Zowel de politie als criminelen gaan op zoek naar het lek. Eddy dreigt, samen met zijn jonge vrouw Ria, slachtoffer te worden.

ACTEURS IN Lek

Tags: politie, crimineel, vrouw, agent, productie, thriller, inlichtingen, slachtoffer, ontmoeting, bemiddelen, politieacties, lek, cas, cas jansen, jean van de velde, ricky koole, velde, drugszaak, dienst
Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.