Acteur Ben Ramakers overleden op de set van BNNVARA-serie Elixer

Acteur Ben Ramakers overleden op de set van BNNVARA-serie Elixer

Dinsdag 7 november 2023 om 09:17

Acteur Ben Ramakers is donderdag 2 november op 69-jarige leeftijd overleden. Dat liet zijn familie vandaag weten. Ben Ramakers overleed door een natuurlijke oorzaak op de set van de NTR/BNNVARA-serie Elixer: "Hij overleed tijdens het uitoefenen van zijn grootste passie: acteren", aldus zijn familie. Bekijk het Hart van Nederland-bericht hieronder.

Lees verder onder de video.

Sint
"Ben Ramakers speelde in zijn leven in tientallen Nederlandse films en series. Hij was onder meer te zien als commissaris in Unit 13 (1996-1998), directeur van de zuivelfabriek in Meiden van de Wit (2002) en vader van Connie Palmen in dramaserie I.M. (2020). Ook was Ramakers te zien in bijrollen in filmhits als Abeltje (1998), Lek (1999), Sint (2010) en Oorlogswinter (2008) van Martin Koolhoven", schrijft De Telegraaf.

Bekijk hieronder een Shownieuws-video over Friends-acteur Matthew Perry die ook onlangs is overleden.

Acteur <em>Ben Ramakers</em> overleden op de set van BNNVARA-serie <em>Elixer</em> Acteur Ben Ramakers is donderdag 2 november op 69-jarige leeftijd overleden. Dat liet zijn familie vandaag weten. Ben Ramakers overleed door een natuurlijke oorzaak op de set van de NTR/BNNVARA-serie Elixer: "Hij overleed tijdens het uitoefenen van zijn grootste passie: acteren", aldus zijn familie. Bekijk het Hart van Nederland-bericht hieronder. Lees verder onder de video. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Hart van Nederland (@hartvannederland) Sint"Ben Ramakers speelde in zijn leven in tientallen Nederlandse films en series. Hij was onder meer te zien als commissaris in Unit 13 (1996-1998), directeur van de zuivelfabriek in Meiden van de Wit (2002) en vader van Connie Palmen in dramaserie I.M. (2020). Ook was Ramakers te zien in bijrollen in filmhits als Abeltje (1998), Lek (1999), Sint (2010) en Oorlogswinter (2008) van Martin Koolhoven", schrijft De Telegraaf. Bekijk hieronder een Shownieuws-video over Friends-acteur Matthew Perry die ook onlangs is overleden. Bekijk ook Marian (B&B Vol Liefde) deelt droevig nieuws en neemt drastisch besluit: 'Ik weet er geen raad mee' Bekijk deze video » Hilarisch: dit was Martien Meilands droom beroep! Bekijk deze video »
Nieuws :
Acteur Ben Ramakers overleden op de set van BNNVARA-serie Elixer

Actuele video's

Meer actuele video's