Sin City

Sin City (2005)

Hell of a way to end a partnership

[8 / 10]

Sin City (2005)

Recensies van Sin City

8 726.087 stemmen
3,8 5.885 stemmen

Sin City kijken

Streamen € 9,99 per maand
SD Kopen € 3,99
HD Kopen € 4,99
SD Huren € 3,99
HD Huren € 3,99
SD Kopen € 6,99
HD Kopen € 8,99
HD Huren € 2,99
Dvd -
Bluray -

Sin City TRAILER

Bekijk hier de trailer van Sin City

Sin City SYNOPSIS

Sin City is een Amerikaanse misdaad- en actiefilm uit het jaar 2005. Deze productie is geregisseerd door Robert Rodriguez, Frank Miller en Quentin Tarantino. Met Mickey Rourke, Clive Owen, Rosario Dawson en Bruce Willis in de hoofdrol. Ook is de Nederlandse acteur Rutger Hauer in deze film te zien.

Basin City, ook wel bekend als Sin City, is de stad waar pure duisternis in moord en misdaad aan de orde van de dag zijn. Het eerste verhaal, The Hard Goodbye, volgt de keiharde straatvechter Marv die op zoek is naar wraak nadat hij erin geluisd is voor moord op Goldie, de enige vrouw die ooit om hem gaf. Het tweede verhaal, The Big Fat Kill, draait om Dwight en de meiden van Old Town. Hij probeert de meiden te beschermen tegen de corrupte agent Jack Rafferty. Het derde en laatste verhaal van de film, That Yellow Bastard, volgt ex-agent John Hartigan. Hij heeft een belofte afgelegd om Nancy Callahan te beschermen tegen de pedofiel Junior.

ACTEURS IN Sin City

Tags: moord, vrouw, misdaad, agent, productie, film, acteur, rosario, pedofiel, beschermen, nancy, miller, mickey, meiden, Quentin Tarantino, bruce willis, clive owen, frank miller, mickey rourke, rutger hauer, rosario dawson, sin city, big, stad, actiefilm

Sin City NIEUWS