The Terminator

The Terminator (1984)

His one and only mission: to destroy, to kill...

[8 / 10]

The Terminator (1984)

Recensies van The Terminator

8 743.006 stemmen
3,7 3.515 stemmen

The Terminator kijken

RTL 7
woensdag 30 oktober 20:30 uur
Streamen € 9,99 per maand
SD Kopen € 8,99
HD Kopen € 9,99
SD Huren € 3,99
HD Huren € 3,99
SD Kopen € 7,99
HD Kopen € 12,99
SD Huren € 2,99
HD Huren € 3,99
SD Kopen € 7,99
SD Huren € 2,99
HD Huren € 3,99
Dvd -
Bluray € 12,99

The Terminator TRAILER

The Terminator SYNOPSIS

Sf-film: In de toekomst levert het geavanceerde computersysteem Skynet een hevige strijd tegen een kleine groep menselijke rebellen. Wanneer Skynet op het punt staat de oorlog te verliezen, stuurt het systeem een cyborg naar het verleden. Deze Terminator krijgt de opdracht de moeder van de toekomstige verzetsleider uit de weg te ruimen zodat haar zoon nooit het levenslicht zal zien. Het verzet stuurt tegelijk een van zijn sterkste soldaten terug in de tijd om de vrouw te vinden en te beschermen.

Regisseur James Cameron ('Aliens', 'Titanic') zette met 'The Terminator' een nieuwe standaard op het gebied van special-effects en spectaculaire stunts. In deze film zien we Arnold Schwarzenegger in de meest legendarische rol van zijn carrière. 'The Terminator' maakte van de Oostenrijkse bodybuilder in één klap een wereldster. Het had heel anders kunnen lopen. Schwarzenegger was namelijk oorspronkelijk gecast voor de rol van de held, Kyle Reese. Schwarzenegger raakte tijdens het lezen van het script echter zo gefascineerd door de Terminator dat hij de producenten verzocht om hem de rol te geven. De rol van Reese ging uiteindelijk naar Michael Biehn.

ACTEURS IN The Terminator

Tags: oorlog, vrouw, rebellen, film, regisseur, computersysteem, verzet, stunts, titanic, beschermen, carriere, soldaten, standaard, special, opdracht, bodybuilder, cameron, arnold schwarzenegger, moeder, toekomst, michael biehn, aliens, ruimen, zoon, cyborg

The Terminator VIDEOS


The Terminator NIEUWS