Serierecensie: Arnold vertelt het fabelachtige levensverhaal van Arnold Schwarzenegger

Serierecensie: Arnold vertelt het fabelachtige levensverhaal van Arnold Schwarzenegger
Geen dromen maar een visie

Film :

Vanaf 7 juni is de documentaire Arnold te zien op Netflix. Fans van Arnold Schwarzenegger mogen dit niet missen: het indrukwekkende levensverhaal van 'The Austrian Oak' als atleet, filmster en gouverneur van Californië. Lees hier de serierecensie van Arnold.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Arnold Alois Schwarzenegger
Deze intieme docuserie volgt het leven van Arnold Schwarzenegger en zowel de geneugten als de vluchtigheid van zijn gezinsleven. In zijn laatste rol als spreker van zijn eigen verhaal, geeft de voormalige gouverneur van Californië het publiek context en inzicht in drie belangrijke hoofdstukken uit zijn leven: Arnold als bodybuilder, Arnold als acteur en Arnold als Amerikaan.

Acteur, ondernemer, ex-bodybuilder en oud-politicus Arnold Schwarzenegger in de documentaire 'Arnold'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★

Entertainment-score: 75% | IMDb ★ 8,2

De 75-jarige Arnold Schwarzenegger is het stralende middelpunt in deze documentaire, waarin deze man zelf zijn levensverhaal vertelt. In drie afleveringen, getiteld 'Athlete', 'Actor' en 'American', laat het interview aangevuld met rijke archiefbeelden zien hoe deze man zo groot is geworden. Hoge pieken en diepe dalen komen voorbij met onder andere het grote verlies van zijn broer en vader. De docu laat met imponerende beelden zien hoe Schwarzenegger als bodybuilder Mr. Olympia en Mr. Universe won, Hollwyoodster werd en later de politiek in ging. Een levensverhaal over doorzettingsvermogen waar je U tegen zegt, wat volgens hem geen droom maar een visie was. Meer Arnold Schwarzenegger? De nieuwe serie FUBAR (lees hier onze serierecensie) is ook beschikbaar op Netflix. Vier sterren.

Cast
Naast Arnold Schwarzenegger (FUBAR) zijn ook James Cameron (Terminator 2: Judgment Day), Jamie Lee Curtis (True Lies), Sylvester Stallone (The Expendables 3), Danny DeVito (Junior) en Linda Hamilton (The Terminator) te zien in deze documentaire. Deze productie is gemaakt door Lesley Chilcott (Watson).

Vanaf 7 juni 2023 is de documentaireserie Arnold te zien op Netflix. Genre: documentaire. Deze serie bevat 3 afleveringen van ongeveer 60 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's