Twister

Twister (1996)

Don't Breathe. Don't Look Back.

[6,4 / 10]

Twister (1996)

Recensies van Twister

6,4 169.151 stemmen
3 1.939 stemmen

Twister kijken

Streamen € 9,99 per maand
SD Kopen € 4,99
HD Kopen € 4,99
SD Huren € 3,99
HD Huren € 3,99
SD Kopen € 7,99
HD Kopen € 11,99
SD Huren € 2,99
HD Huren € 3,99
Dvd € 8,99
Bluray € 10,99

Twister NIEUWS

Twister TRAILER

Bekijk hier de trailer van Twister

Twister SYNOPSIS

Sinds haar vader door een tornadostorm om het leven kwam, jaagt Jo Harding (Helen Hunt) op de verwoestende wervelwinden die het Tornado Alley gebied in Midden Amerika teisteren. Samen met haar bonte gezeldschap aan teamleden doet ze onderzoek voor een beter waarschuwingssysteem met 'Dorothy', een machine die door haar ex-man Bill (Bill Paxton) is ontworpen en midden in een orkaan moet worden gezet om metingen te verrichten.

Op het moment dat Bill met zijn nieuwe verloofde langskomt om Jo de scheidingspapieren te laten tekenen, doet zich een kans voor om 'Dorothy' in een levensgevaarlijke orkaan uit te proberen. Bill wordt weer meegezogen in de jacht om de moordende wervelwinden de pas af te snijden. Maar de elementen van de natuur laten zich niet zomaar vangen.

ACTEURS IN Twister

Tags: amerika, tornado, onderzoek, natuur, trouwen, waarschuwingssysteem, midden-amerika, regisseur, orkaan, wervelwind, jacht, tornado's, scheiding, opvolger, schrijver, cameraman, weerman, metingen, bont, verloofde, revolutionair, machine, vinger, snijden, zon, jan de bont, steven spielberg, tekenen, team, vader, actiefilm, twister

Twister VIDEOS