Bekijk hier allesverwoestende trailer van rampenfilm Twisters zonder vliegende koe

Bekijk hier allesverwoestende trailer van rampenfilm Twisters zonder vliegende koe

Warner Bros heeft de eerste trailer van rampenfilm Twisters vrijgegeven. De nieuwe film, door Warner Bros. omschreven als "een actueel hoofdstuk" van de bijna legendarische rampenfilm uit 1996 met toen Helen Hunt, Bill Paxton en Philip Seymour Hoffman in de hoofdrollen. In deze film zijn onder andere Daisy Edgar-Jones, Anthony Ramos en Glen Powell te zien. Bekijk hieronder de trailer van Twisters.

Bekijk hier allesverwoestende trailer van rampenfilm <em>Twisters</em> zonder vliegende koe Warner Bros heeft de eerste trailer van rampenfilm Twisters vrijgegeven. De nieuwe film, door Warner Bros. omschreven als "een actueel hoofdstuk" van de bijna legendarische rampenfilm uit 1996 met toen Helen Hunt, Bill Paxton en Philip Seymour Hoffman in de hoofdrollen. In deze film zijn onder andere Daisy Edgar-Jones, Anthony Ramos en Glen Powell te zien. Bekijk hieronder de trailer van Twisters. Het verhaalHet verhaal gaat over Kate Cooper. Zij is een voormalige stormjager die ooit een verwoestende tornado in levenden lijve meemaakte, bestudeert hedendaags veilig achter een scherm stormpatronen in New York City. Via haar vriend keert ze voor een baanbrekend nieuw volgsysteem echter terug naar de open vlaktes in Oklahoma. Daar aangekomen kruist ze het pad met Tyler Owens, de social media-ster die het geweldig vindt om zijn stormachtige avonturen te posten. Naarmate het stormseizoen heviger wordt, ontketenen er zich angstaanjagende verschijnselen die nog nooit eerder zijn voorgekomen. Vanaf 19 juli 2024 is de film Twisters te zien in de Nederlandse bioscopen. Genre: avontuur, thriller, actie. Tijdsduur: n.n.b. Tornado in Nederland veroorzaakt enorme schade, bekijk de beelden bij Apeldoorn Bekijk deze video » Bekijk hier de bloedstollende en gloednieuwe trailer van A Quiet Place: Day One Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk hier allesverwoestende trailer van rampenfilm Twisters zonder vliegende koe

Het verhaal
Het verhaal gaat over Kate Cooper. Zij is een voormalige stormjager die ooit een verwoestende tornado in levenden lijve meemaakte, bestudeert hedendaags veilig achter een scherm stormpatronen in New York City. Via haar vriend keert ze voor een baanbrekend nieuw volgsysteem echter terug naar de open vlaktes in Oklahoma. Daar aangekomen kruist ze het pad met Tyler Owens, de social media-ster die het geweldig vindt om zijn stormachtige avonturen te posten. Naarmate het stormseizoen heviger wordt, ontketenen er zich angstaanjagende verschijnselen die nog nooit eerder zijn voorgekomen.

Vanaf 19 juli 2024 is de film Twisters te zien in de Nederlandse bioscopen. Genre: avontuur, thriller, actie. Tijdsduur: n.n.b.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV