Twisters

Twisters (2024)

Chase. Ride. Survive.

Binnenkort in de bioscoop

Twisters (2024)

Twisters kijken

Bioscoop Vanaf 19-07-2024

Twisters TRAILER

Bekijk hier de trailer van Twisters

Twisters SYNOPSIS

Het verhaal gaat over Kate Cooper. Zij is een voormalige stormjager die ooit een verwoestende tornado in levenden lijve meemaakte, bestudeert hedendaags veilig achter een scherm stormpatronen in New York City. Via haar vriend keert ze voor een baanbrekend nieuw volgsysteem echter terug naar de open vlaktes in Oklahoma. Daar aangekomen kruist ze het pad met Tyler Owens, de social media-ster die het geweldig vindt om zijn stormachtige avonturen te posten. Naarmate het stormseizoen heviger wordt, ontketenen er zich angstaanjagende verschijnselen die nog nooit eerder zijn voorgekomen.

Twisters is een Amerikaanse actie- drama en avonturenfilm uit het jaar 2024. Deze productie is geregisseerd door Lee Isaac Chung (bekend van de film 'Minari'). Met Daisy Edgar-Jones, Glen Powell en Anthony Ramos in de hoofdrollen.

De rampenfilm Twister uit het jaar 1996 was bijzonder succesvol. Met rollen voor Helen Hunt, Bill Paxton en Philip Seymour Hoffman haalde de film over fanatieke tornadojagers maar liefst $496 miljoen op bij een productiebudget van zo'n $90 miljoen. De nieuwe productie wordt door Warner Bros. omschreven als "een actueel hoofdstuk" van de bijna legendarische film uit 1996.

Twisters VIDEOS