Andere Tijden Sport

Andere Tijden Sport is een televisieprogramma over historische sportverhalen van omroepen NOS en NTR.

Terugblik
Vanaf 2008 worden sportonderwerpen uit het verleden onderzocht. Er komen terugblikken, nieuwe inzichten en verbanden met het heden in voor. Het programma geeft ook antwoorden op vragen die al heel lang aan een onderwerp of gebeurtenis verbonden zijn.

Seizoenen
Iedere zomer en winter wordt een seizoen van Andere Tijden Sport uitgezonden. Vaak wordt ingehaakt op grote evenementen, zoals de Olympische Spelen, het WK voetbal of de Tour de France.

Hoofdrolspelers
Samen met de betrokkenen van toen wordt het verhaal nogmaals verteld. Er zijn beelden van het onderwerp te zien en tussendoor spreken de hoofdpersonen of mensen die een belangrijk aandeel in het verhaal hebben. Soms worden de hoofdrolspelers van toen bij elkaar gebracht om samen terug te blikken.

Presentatie
Andere Tijden Sport wordt gepresenteerd door Tom Egbers. Vanuit het Olympisch Stadion in Amsterdam kondigt hij de reportages aan en af.

Tags: VOETBAL, AMSTERDAM, SPORT, WK VOETBAL, OLYMPISCHE SPELEN, NOS, PRESENTATIE, ANDERE TIJDEN, TOM EGBERS, TERUGBLIK, DOCUMENTAIRE, ANDERE TIJDEN SPORT, STADION, TOUR DE FRANCE, OLYMPISCH STADION, REPORTAGE, NTR

MEER Andere Tijden Sport