Vanavond op tv: Splinter Chabot en Ferry Doedens komen langs in Boerderij van Dorst

Vanavond op tv: Splinter Chabot en Ferry Doedens komen langs in Boerderij van Dorst
De tv-tips van Gids.tv voor zondag 13 november

Kijktip :

Vanavond kun je op NPO 2 kijken naar de voorlaatste aflevering van College Tour. Opiniemaker Sander Schimmelpenninck is te gast. Verder ontvangt Raven van Dorst weer twee nieuwe gasten op de boerderij, niemand minder dan Splinter Chabot en Ferry Doedens. Het wereldkampioenschap is al een paar weken beslist, toch zal Max Verstappen er vanavond weer alles aan doen om als eerste over de finishlijn te komen tijdens de Formule 1 GP van Brazilië. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zondag 13 november.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Live: Formule 1 GP van Brazilië

RTL
18:55 uur

Het wereldkampioenschap is aan de bovenkant beslist: Verstappen is wereldkampioen, Red Bull wint de constructeurstitel. Het is nu alleen in het middenveld nog echt spannend, of gaat Leclerc zijn tweede plek in het kampioenschap nog af moeten geven?

Tijdschema

  • 17.55 uur: voorbeschouwing race (Viaplay)
  • 18.55 uur: voorbeschouwing race (RTL Duitsland)
  • 19.00 uur: race

RTL Duitsland
De grote prijs van Brazilië is er eentje die wordt uitgezonden op RTL Duitsland. Sinds 2021 mag de zender nog maar vier GP's per jaar uitzenden. Dit seizoen werden de GP's van Emilia-Romagna, Silverstone en Zandvoort ook uitgezonden door de omroep.

Comedy: There's Something About Mary

Comedy Central
20:00 uur

Een man krijgt de kans om zijn droommeid van de middelbare school weer te zien, ook al liep zijn vroegere date met haar uit op een ramp.

College Tour: Sander Schimmelpenninck

NPO 2
20:20 uur

In de voorlaatste aflevering van dit seizoen van College Tour is de veelbesproken opiniemaker Sander Schimmelpenninck te gast. Twan Huys ondervraagt de journalist samen met een zaal vol studenten.

Quote
Sander Schimmelpenninck is een van de meest invloedrijke opiniemakers in Nederland. Hij ruilde als jonge advocaat op de Zuidas de advocatuur in voor de journalistiek. Op 32-jarige leeftijd schopt Schimmelpenninck het tot het hoofdredacteurschap van het zakenblad Quote.

Boerderij van Dorst: Splinter Chabot en Ferry Doedens

NPO 3
21:12 uur

Na de duo's Israel van Dorsten/Jaimie Vaes en Frédérique Spigt/Waylon is het deze week de beurt aan Splinter Chabot en Ferry Doedens om Raven van Dorst te helpen in Boerderij van Dorst. Ze gaan een voorraadkamer maken waar de oogst in opgeslagen kan worden.

Veelzijdig
Splinter Chabot, de zoon van Bart, heeft op jonge leeftijd al een veelzijdige carrière achter de rug. Van 2017 tot 2019 was hij landelijk voorzitter van de JOVD (de jongerenorganisatie van de VVD). Hij begon ook al snel aan een televisiecarrière: als tafelheer bij De wereld draait door, deelnemer aan Wie is de Mol? en presentator van SPLNTR! heeft Chabot inmiddels de nodige ervaring opgedaan. In 2020 debuteerde hij als schrijver met de veelgeprezen roman Confettiregen.

OnlyFans
Ook Ferry Doedens staat regelmatig in het middelpunt van de belangstelling. We leerden hem in 2009 kennen als Lucas Sanders in Goede tijden, slechte tijden en sindsdien is zijn carrière met ups en downs gegaan. Doedens was te zien in programma's als Expeditie Robinson en Ranking the Stars, maar haalde ook het nieuws met zijn cocaïneverslaving. Verder begon hij eind 2020 een account op OnlyFans, waar hij softpornografisch materiaal van zichzelf plaatst.

Terug: Andere Tijden Sport

NPO 1
22:03 uur

Met het WK voetbal in Qatar in aantocht is Andere Tijden Sport terug met enkele gloednieuwe afleveringen, die allemaal met voetbal te maken hebben. In de eerste aflevering gaan we terug naar het WK van 1998 en het meesterwerk van Dennis Bergkamp.

Argentinië
WK 1998, kwartfinale Nederland - Argentinië. Het is 1-1 en de wedstrijd stevent af op een verlenging. Maar in de laatste minuut brengt Dennis Bergkamp de stand op 2-1 en kan Oranje naar de halve finale, tot uitzinnige vreugde van Jack van Gelder. Toch komt dit kunstwerk niet uit de lucht vallen. Er gingen vele 'voorstudies' aan vooraf.

Frank de Boer
Tom Egbers spreekt in Andere Tijden Sport met voetballiefhebbers in Amsterdam en Londen. En met Frank de Boer, Jan Wouters en Guus Hiddink. Bewegingswetenschapper Geert Savelsbergh laat zien hoe Bergkamp zich beweegt en biograaf David Winner focust op hoe Bergkamp ruimte zoekt en vergelijkt hem met de grote Nederlandse schilders.

Terug: De publieke tribune

NPO 2
22:43 uur

Vanavond begint een nieuw seizoen van De publieke tribune op NPO 1. In dit programma mogen 'gewone' burgers in gesprek met prominenten uit de landelijke en lokale politiek. Kunnen ze samen tot een oplossing van problemen komen?

Robbert Dijkgraaf
In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen gaan wetenschappers in gesprek met minister Robbert Dijkgraaf van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Want het vertrouwen in de wetenschap kalft af. Kennis wordt verketterd door groepen burgers, onderzoeksresultaten worden openlijk in twijfel getrokken en wetenschappers krijgen te maken met intimidatie en bedreigingen.

Actuele video's

Meer actuele video's