Live: Union Berlin - Ajax (Europa League) gemist? | Gids.tv

Live: Union Berlin - Ajax (Europa League) gemist?
Sport

Veronica
2023-02-23 20:55:00
Tip, Live

Uitzending van Europa League: Union Berlin - Ajax gemist? Voorbeschouwing om 20.45 uur, live verslag vanaf 21.00 uur. Ajax wil zich natuurlijk revancheren voor het doelpuntenloze gelijke spel in de Johan Cruijff ArenA vorige week. Dat moeten ze dan wel in Berlijn doen, waar de inmiddels (op doelsaldo) nummer 3 van de Bundesliga op hen wacht.

Heenwedstrijd
In de heenwedstrijd was het bepaald niet sprankelend, van beide kanten. In de eerste helft gebeurde er bijzonder weinig en in de tweede helft ging het nog bijna mis voor de Amsterdammers: uiteindelijk werd de goal van Morten Thorsby door de VAR afgekeurd. Tijd voor revanche dus als de bus in de hoofdstad van Duitsland arriveert.

Schalke
Hoe zit het dan met de voorbereiding op die return? Ajax won afgelopen zondag redelijk gemakkelijk met (overigens een redelijk getekende) 4-0 in eigen huis van Sparta. Bij Union ging het iets minder soepel: er werd met 0-0 gelijkgespeeld tegen Schalke 04, die daarmee overigens nog steeds niet van de laatste plaats af zijn. Bekijk deze aflevering van Europa League: Union Berlin - Ajax hier terug.