Live stream Union Berlin - Ajax (tussenronde Europa League)

Live stream Union Berlin - Ajax (tussenronde Europa League)

Kijk donderdag 23 februari vanaf 20.45 uur LIVE naar Union Berlin - Ajax via de livestream hierboven.

Live stream <em>Union Berlin - Ajax</em> (tussenronde Europa League) Kijk donderdag 23 februari vanaf 20.45 uur LIVE naar Union Berlin - Ajax via de livestream hierboven. Donderdag spelen Ajax en Union Berlin tegen elkaar in de Europa League. De wedstrijd wordt uitgezonden op Veronica en is te zien op de livestream hierboven (via KIJK). Lees hier waar je Union Berlin - Ajax op tv kunt kijken. Samenvatting en hoogtepunten Union Berlin - Ajax De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken. Samenvatting Union Berlin - Ajax (tussenronde Europa League) Bekijk deze video » Union Berlin - Ajax is donderdag vanaf 20.45 uur te zien op Veronica en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.
Live :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Donderdag spelen Ajax en Union Berlin tegen elkaar in de Europa League. De wedstrijd wordt uitgezonden op Veronica en is te zien op de livestream hierboven (via KIJK).

Lees hier waar je Union Berlin - Ajax op tv kunt kijken.

Samenvatting en hoogtepunten Union Berlin - Ajax

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Union Berlin - Ajax is donderdag vanaf 20.45 uur te zien op Veronica en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV