Live: Real Madrid - Liverpool (Champions League) gemist? | Gids.tv

Live: Real Madrid - Liverpool (Champions League) gemist?
Sport

RTL 7
2023-03-15 20:53:00
Tip, Live

Uitzending van UEFA Champions League: Real Madrid - Liverpool gemist? Voorbeschouwing om 19.55 uur, live verslag vanaf 20.55 uur. De mooiste wedstrijd van de reeks heenwedstrijden in de achtste finales van de Champions League was zonder enige twijfel Real Madrid tegen Liverpool. Het lijkt in de wedstrijd in Madrid echter niet zo spannend meer te worden. Of toch?

Heenwedstrijd
Het leek er op Anfield heel even op dat de ploeg van Jurgen Klöpp aan de winnende hand was, want na veertien minuten staat het al 2-0.Toch duurt dat niet lang, want voor het rustsignaal staat het al 2-2. Daarna stomen de Madrilenen nog even door en uiteindelijk leidt het tot een doelpuntenverschil van drie. Zowel Benzema als Vinicius scoren uiteindelijk twee keer.

Bernabéu
Hebben de mannen uit Liverpool nog enige kans in Santiago Bernabéu? Voor de laatste keer dat Liverpool won in Madrid moeten we terug naar 25 februari 2009, toen Dirk Kuyt (Liverpool) en Arjen Robben (Real Madrid) nog in de basis stonden. Het werd toen 0-1 voor de ploeg uit Engeland. Bekijk deze aflevering van UEFA Champions League: Real Madrid - Liverpool hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Champions League

UEFA Champions League: Real Madrid - Liverpool video's

UEFA Champions League: Real Madrid - Liverpool TV-Nieuws