Humberto Op Zondag: Sonja Graansma gaat in gesprek met haar verkrachter. Waarom? gemist? | Gids.tv

Humberto Op Zondag: Sonja Graansma gaat in gesprek met haar verkrachter. Waarom? gemist?
Amusement

RTL 4
2023-04-09 21:44:00

Uitzending van Humberto Op Zondag gemist? Gasten in Humberto Op Zondag - zondag 9 april

  • Jongeren belanden op steeds jongere leeftijd in de zware criminaliteit, dit concluderen de politie en maatschappelijke organisaties na uitgebreid onderzoek. Hoe dit komt bespreken we met hoofdcommissaris Martin Sitalsing en wijkagent Monique de With.

  • Sonja Graansma was 20 jaar oud toen ze in 2003 van haar fiets werd getrokken en meerdere malen werd verkracht door een onbekende man. De gebeurtenis tekende haar leven. Na 19 jaar besloot ze in gesprek te gaan met haar verkrachter. Vanavond is ze te gast.

  • Commandoprogramma’s zijn niet meer weg te denken op televisie en streamingplatforms. Oud-Special Forces Operator Erik Wegewijs verklaart wat deze programma’s, waarin bekende én onbekende mensen een loodzware militaire training moeten ondergaan, zo succesvol maakt.

  • Het festivalseizoen is weer begonnen! Een band die nagenoeg op alle festivals staat is Di-rect. En als klap op de vuurpijl staan de mannen eind december ook nog samen met het Residentie Orkest in Ahoy. Vanavond treden ze op met hun nieuwe single.

  • In de nieuwe bioscoopfilm ‘Black Lotus’ kruipt Rico Verhoeven in de huid van special forces-officier Matteo Donner. Hoe was het voor hem om deze hoofdrol te spelen? En verruilt onze nationale kickbokslegende nu voorgoed de rechtse hoek voor het witte doek?

Bekijk deze aflevering van Humberto Op Zondag hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Humberto

Humberto Op Zondag video's

Humberto Op Zondag TV-Nieuws